El combat de glosadors enamora a més de 400 persones a Cas Concos en l’acte cultural del 10è aniversari de la P. B. Els Tamarells

«Els glosadors»

MATEU XURÍ, RAFEL ROGI I MARIBEL SERVERA ENAMOREN AMB LES SEVES GLOSES A MÉS DE 400 PERSONES A CAS CONCOS

Dissabte a vespre va tenir lloc un destacat acte cultural dins del programa del nostre 10è aniversari, es tractava d’un combat de glosadors que es va celebrar a Cas Concos, amb motiu de les Festes de Sant Nicolau. Unes 400 persones es varen ajuntar just davant Es Cassino per seguir les tonades del Margalidà Mateu Xurí i del carritxoner Rafel Roig, per a mitjan actuació afegir-se la manacorina Maribel Servera. La temàtica «Barça-Madrid» era la proposada tot i que els artistes també es varen estendre en altres consideracions.

Els assistents varen gaudir de veritat amb un combat excel·lent entre aquests grans glosadors, que foren ovacionats llargament durant la vetllada. Volem agrair la col·laboració del Bar Es Cassino i de la Comissió de Festes de Sant Nicolau, que ens ajudaren perquè aquest acte fos un dels més brillants del nostre 10è aniversari.

PB "Els Tamarells" para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.