Sant Jordi: Antonio R Rayo, Manuel Garau, Rafael Vanrell, Gabriel A Gelabert, Montserrat Matas, Nicolau Perez, Francesc Barcelo, Carlos Sola, Joan Vadell, Alejandro Jaen y Raul Alba.

Sustituciones: Juan C Vivo por Rafael Vanrell (min.4), Antoni Visa por Francesc Barcelo (min.56), John A Corrales por Manuel Garau (min.61) y Pedro J Peset por Carlos Sola (min.76)

Sineu: Bartomeu Llompart, Gabriel Gelabert, Marc Darder, Magi Amoros, Juan Beltran, Jordi Gaya, Marc Barcelo, Francesc Oliva, Antonio Sanchez, Luis S Rayo y Francisco Quetglas.

Sustituciones: LlorenÇ Gelabert por Antonio Sanchez (min.58), Pau Company por Marc Barcelo (min.67), Marc Solier por Francisco Quetglas (min.76) y Rafel Mestre por Francesc Oliva (min.88)

Árbitro: Denis Deian Piloca. asistido por Javier Chillon Serrano y Antoni Comas Herrero.

Tarjetas: Raul Alba (amarilla, min 66), Joan Vadell (amarilla, min 73) y John A Corrales (amarilla, min 82) para el Sant Jordi. Jordi Gaya (amarilla, min 34), Francisco Quetglas (amarilla, min 44), Francesc Oliva (amarilla, min 65) y Juan Beltran (amarilla, min 86) para el Sineu.

Tercer partit de lliga el que han disputat a n’el camp municipal de Sant Jordi; l’equip local debutant a n’aquesta categoria contra el Sineu.

El partit en sistesi ens ha ofert molta lluita, esforç fisic per ambos equips, sense gols ja que els davanters no han estat encertats endemés que les defenses han estat molt bé.

Destacam les jugades mes interessant d’aquesta primera part:

Min. 10: Lluis Simó el devantar visitant molt actiu tot el partit xuta des-de la frontal de l’area local i Toni el porter desvia a corner.

Min. 16: Carlos xuta una falta a vint metres de la porteria visitant i Boby atura al costat del pal dret.

Min. 24: Alex el devanter local més tècnic i que ha fet un bon partit xuta alt per damunt la porteria del Sineu.

Min. 26: Biel del Sant Jordi reculleix una pilota després de rebotar a un defensor visitant a la treta d’un corner i el seu dispar surt molt alt fora de la porteria del Sineu.

Min. 27: Xisco Quetglas, també bon partir el que ha fet el migcampista sineuer, passa la pilota en profunditat a Marc Barceló qui xuta però Toni el porter local atura la pilota sense dificultat.

Min. 29: Lluis Simó es troba sol devant Toni i remata fluix i sense perill.

Min. 33: De bell nou Alex amb un contratac ben duit remata a la porteria visitant fora; hem de repetir però que avui els davanters d’un i altre equip no estaven massa encertats.

Min. 40: Toni Sánchez el «9» visitant a passada de Parrita xuta fort i Monse del Sant Jordi allunya la pilota a corner. L’àrbitre va donar xut de porteria.

Min. 43: Una bona jugada de Lluis Simó qui centra l’esfèrica perquè Toni Sanchez remati fluixet i allunya el perill la defensa local.

Els primers 30 minuts han estat de joc molt igualat; però el darrer quart d’hora d’aquesta primera part amb un poc de sort el Sineu hagués arribat al descans amb un clar 0-2.

La segona part ens ha ofert aquestes jugades:

Min. 50: En Marc Darder puja per la seva banda i centra la pilota a Lluis Simó qui xuta a porteria i Toni el porter local fa una bona aturada.

Min. 52: Una altra jugada personal de Lluis Simó qui arriba fins dintre l’area petita i el seu xut malament surt fora ras al costat dret de la porteria local.

Min. 61: Llorenç Gelabert qui havia sortit aquesta segona part per reforçar l’atac del Sineu xuta alt sobre la porteria de Toni.

Min. 65: Una jugada dintre de l’area local acaba amb un cop de cap de Lluis Simó. Toni molt hàbil amb la ma desvia l’esfèrica allunyant el perill de la porteria local.

Min. 75: Visa qui també havia reforçat l’atac del Sant Jordi aquesta segona part xuta alt i fora de la porteria sineuera.

Min. 80: Llorenç Gelabert des-de el costat esquerra de l’area petita del Sant Jordi llança un fort xut i Toni d’una bona aturada envia la pilota a corner.

La primera mitja hora d’aquesta segona part ha estat de total domini del Sineu; mentre el darrer quart d’hora el joc s’ha tornat com d’una partida de tennis; ja que la pilota anava de una area a l’altra intentat amdós equips conseguir la victoria.Hem de destacar com a millors jugadors als dos defenses centrals dels dos equips per la seva seguretat i contundencia; així donç per el Sant Jordi parlam de Monse i per el Sineu el veterà Matgi Amorós.

L’àrbitre principal el Sr. Denis Piloca i els seus auxiliars els senyors Javier Chillón i Antoni Comas han tingut una tarda tranquila ja que els jugadors han actuat amb molta esportivitat; si bé el Sr. Piloca al nostre entendre ha seguit el joc de lluny, siulant algunes accions sense seguretat del que havia passat; endemés de mostrar moltes targetes grogues a jugadors dels dos equips influenciat per el públic molt cridassaner.

Sembla per el que hem vist que sigui un àrbitre molt casolà.

Acabat el partit aquestes eren les declaracions dels dos entrenadors.

Rafel Mendez del Sant Jordi ens ha comentat que per ell el partit havia estat molt igualat; de molta intensitat fisica i amb ocasions de gol poc clares. Per ell l’empat es del tot just. Afegeix després de 25 anys d’espera per tornar jugar a primera regional; mantenir-nos dintre aquesta categoria.

Toni Florit el mister visitant ens deia que les ocasions de gol més clares havian estat les dels seus jugadors i amb un poc de sort els tres punts havien d’esser per el seu equip.

Confesa que a n’el seu equip l’hi costa fer gol, per el que heuran d’entrenar més aquest aspecte ofensiu.

El joc i les moltes ocasions de perill han estat del Sineu afegeix per acabar la conversa.

La propera jornada – la quarta- el Sant Jordi visitarà a n’el camp de Ses Pesqueres al històric equip del Artà i el Sineu canviarà la 4ª per la 23era jornada a petició del Juv. Bunyola ja que no rebrà a casa seva al Municipal de Son Matgí a n’aquest consolidat equip dintre de la categoria sinó que jugarà dins el camp de Bunyola el proper divendres coincidint amb la celebració de Sant Mateu Patró d’aquesta localitat. Aixi donç el equip «sineuer» a n’aquests quatre partits primers de lliga heurà jugat un sol partir a casa i tres a fora.