Gran partit exhibició RCD Mallorca vs Campus FRM

Foto de Grupo

Els nins del campus de la Fundació han pogut gaudir d’una horabaixa inoblidable, han jugat un partit contra els seus ídols al camp de futbol del Iberostar Estadi.

Els participants s’han pogut sentir per un dia com a jugadors professionals, s’han canviat al vestuari de l’equip visitant, han sortit pel túnel de vestuaris com autèntics futbolistes i el millor i més important, han pogut jugar contra ells a la gespa del Iberostar Estadi.

Tant el mister com els jugadors i cos tècnic s’han involucrat en aquesta activitat i han fet que els somnis de molts de nins hagi estat possible.

Tot i que el resultat es el de menys, el partit ha finalitzat amb un empat a 3 amb una gran lluita per part de l’equip de la Fundació. Els jugadors han demostrat una vegada més la seva implicació amb la Fundació i amb el cor mallorquinista participant d’una de les activitats més esperades per tots els nins.

Una vegada finalitzat l’encontre, l’FRM ha convidat a tots els pares i mares a un petit refrigeri a la sala mixta i han pogut veure l’entrega de diplomes a la sala de premsa de l’estadi. Una experiència inoblidable per a grans i petits.

Amb aquesta nova iniciativa, la Fundació continua fent feina cada dia per acostar el RCD Mallorca a petits i grans.

Fundaciò Reial Mallorca

 

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.