Partido Amistoso Regional Preferente Menorca: At Villacarlos 2-1 CCE Sant Lluís

imagen del partido

 

Primera derrota de la pretemporada la collida a la tarda d’ahir per l’equip Regional Preferent en la seva visita al Municipal D’Es Castell per enfrontar-se en un nou partit amistós davant l’equip local que enguany dirigirà Joaquín Andújar.

Els grocs, amb un equip molt renovat es van endur la victòria per dos gols a un en una trobada on el quadre blavós va portar la batuta durant els 90 minuts però on l’At. Villacarlos va tenir més eficàcia de cara a porteria.

El CCE va acudir al matx amb moltes baixes, a causa la majoria a motius laborals, però del qual es poden treure conclusions molt positives segons sembla sobre el terreny de joc. Els nostres van portar la batuta del partit i sempre van tenir les idees més clares que l’equip local. Només un parell d’errors individuals, millor ara que quan comenci la competició, van tirar per el terra la feina feta que va ser molta i molt bona.

Els de Moyano, amb una molt clara intenció de practicar un futbol de toc i profunditat, creaven ocasions i arribaven amb molta claredat a la meta local però de vegades el porter villacarlino ho evitava i en altres la manca de punteria dels nostres no aconseguia pujar els gols al marcador.Els de Andújar se’n van anar al descans amb un 2-0 al seu favor però sense arribar a trobar còmodes sobre el terreny de joc.

La segona part va ser més del mateix, el CCE situat pràcticament tot ell sobre la meitat de camp local i l’At. Villacarlos sortint a la contra però sense oportunitats clares per incrementar el seu avantatge al marcador. No va ser fins al minut 75 quan els nostres van poder reduir diferències en l’electrònic per mediació de Bili, que va anotar des dels 11 metres un clar penal decretat pel col · legiat, després de tocar amb la mà un jugador local un centre a l’àrea d’Alex.

Amb el gol, els visitants van buscar a la desesperada però amb la mateixa intenció de joc elaborat l’empat, mostra que els nostres tenen un caràcter competitiu i que no volen perdre ni en una trobada amistosa, però no el van arribar a aconseguir.

Va finalitzar la trobada amb derrota però amb un pas més endavant en el continu creixement d’aquest nou grup que busca i va trobant la seva personalitat com a equip.

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.