Crónica 3ª División: Campos 5 – 1 Son Ferrer

Victoria aplastante del Campos ante el Son Ferrer

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Alejandro Santaeufemia, Jose Maria, Jose M Sanchez, Javier L Lirola, Agustin M Najera, Guillem P Nigorra, Rafael Ferragut, Bernat Fullana y Matias M Aguirre.

Sustituciones: Daniel Rado por Matias M Aguirre (min.58), Antoni Bonet por Rafael Ferragut (min.67) y Nicolas Mercadal por Alejandro Santaeufemia (min.80)

Son Ferrer: Ousman Barrow, Alejandro Quetglas, Ramon Alba, Gaspar J Sastre, Carlos A Rodriguez, Ferney Caicedo, Matias E Ristagno, Antonio Martinez, Jose M Fuster, Antonio Barcelo y Jaime Mateu.

Sustituciones: Alejandro E Crembil por Antonio Martinez (min.45) y Francisco Lopera por Ferney Caicedo (min.55)

Goles: 1-0 Agustin M Najera (min 37), 2-0 Agustin M Najera (min 39), 2-1 Gaspar J Sastre (min 49), 3-1 Daniel Rado (min 71), 4-1 Agustin M Najera (min 87) y 5-1 Daniel Rado (min 89)

Árbitro: Guillermo Cuadra Fernandez. asistido por Oscar Raul Albiol Gonzalez y Fco. Javier Martin Garcia.

Tarjetas: Javier L Lirola (amarilla, min 56) para el Campos. Ramon Alba (amarilla, min 35), Matias E Ristagno (amarilla, min 36), Alejandro E Crembil (amarilla, min 84) y Ousman Barrow (amarilla, min 89) para el Son Ferrer.

Comentario:

El Campos ha ganado un partido sin jugar bien pero un Son Ferre muy flojo les ha facilitado el trabajo.

PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA EN EL MUNICIPAL DE CAMPOS

El Campos s’ha imposat avui horabaixa al Son Ferrer en el primer partit d’aquesta temporada que s’ha jugat dins el municipal de Campos, donant més valor a la victòria sumada diumenge passat dins Formentera i firmant un bon començament de temporada.

El partit no ha estat gaire brillant en el joc, però el públic ha pogut gaudir de gols, i alguns d’ells de molt bona factura. En concret, el primer anotat per Dani Rado que suposava el tres a un, amb una bona rematada de cap després d’un centre d’Agus Nájera amb la seva cama dreta i després, el quatre a un, marcat precisament per Agus Nájera, que ha llançat una falta de forma magistral per tota l’esquadra. Destacar que aquests dos jugadors s’han repartit els cinc gols, tres per Agus Nájera i dos, per Dani Rado.

El Campos s’ha avanzat per dos gols a zero en la primera part, marcats ambdós per Agus Nájera, el primer d’ells mitjançant un penal. En el començament de la segona part, el Son Ferrer ha escurçat distàncies aprofitant una jugada embullada dins l’àrea després d’una treta de córner.

En aquests moments, el Campos ha perdut un poc el control del partit que fins aquell moment l’havia tengut. Això ha durat fins que ha conseguit fer una bona jugada per la banda que ha finalitzat amb una centrada de Nájera que ha enviat al fons de la porteria en Dani Rado.

Després ha vengut el millor gol del partit com ja hem dit abans marcat per Agus Nájera, acabant l’horabaixa amb el cinqué gol marcat per Dani Rado, aprofitant el rebuig del porter del Son Ferrer en un penal que havia provocat en Toni Bonet.

En definitiva, extraordinari resultat el d’avui horabaixa que li permet al Campos sumar els sis primers punts i desplaçar-se dissabte que ve a Son Ferriol a intentar sumar tres punt més.

RD

 

 

 


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.