Xisco Hernandez ficha con el Lleida

Xisco Hernandez ficha por el Lleida

El Lleida de Toni Seligrat se hace con los servicios de Xisco Hernandez, procedente del Mallorca, la activa empresa mallorquina de representación de jugadores «Global Rume» sigue firmando jugadores y después de descartar las ofertas por Xisco de At Baleares, Alcoyano y Real Unión, nos comunica el director de la empresa, Juanjo Moral que acaba de firmar hace unos minutos por el Lleida y el Martes será presentado.

La Web del Lleida informa así del jugador:

El Lleida Esportiu incorpora a les seues files al centrecampista Francisco Hernández Marcos, conegut futbolísticament com a Xisco. El nou jugador arriba al club lleidatà procedent del Mallorca B, equip que la temporada passada va jugar contra el Lleida en el grup III de Segona Divisió B. Xisco té 23 anys i és natural de Palma de Mallorca.

Xisco es va formar a les files del Mallorca B i posteriorment va passar al Elche i al Puertollano (2010-2011). La passada temporada va tornar a l’equip balear on va jugar un total de 2.359 minuts repartits en 30 partits, 29 dels quals va jugar com a titular.

El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, destaca de Xisco que “és un jugador que ha jugat a la segona divisió A, i això és positiu per al nostre equip. Ens aportarà experiència”. Esteve creu que “amb aquesta incorporació l’equip està gairebé enllestit. Si podem incorporar algú més ho farem, sempre que sigui un jugador que ens pugui ajudar i s’ajusti al pressupost del club”, ha manifestat Esteve.

O. Riera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.