Partit Festes CCE Sant Lluís: CCE Sant LLuís 1-1 Sporting Mahonés

El Trofeu de primer classificat va ser per als visitants per la seva condició d’equip convidat.

CCE Sant Lluís i Sporting Maonès, van brindar un bon partit de Festes Patronals de Sant Lluiset als gairebé 100 espectadors que van acudir a veure l’estrena de l’equip Juvenil encapçalat per Pedro Palliser i Tito Roig.

La trobada va estar marcat per una primera part molt esbojarrada per part dels dos conjunts que no aconseguien fer-se amb el control de la pilota i cometent molts errors de lliurament, alguna cosa normal a aquestes alçades de la pretemporada, i que desgast físicament a ambdós conjunts.

Els nostres, amb un equip totalment renovat respecte a la temporada passada, només segueixen Nacho i Darío, volia agradar a la parròquia local i buscaven insistentment la meta maionesa.
La primera part va finalitzar amb la lleugera avantatge local i amb un cansament acumulat en els dos equips que feia patir als propis jugadors i espectadors.

Després del pas per la caseta, tots dos conjunts van realitzar innombrables canvis. Amb la rotació de banqueta, els nostres van trobar millor el seu joc i la seva posició sobre el verd de ses Canaletes i van baixar els errors de passada en comparació amb la primera meitat. Aquesta minimització d’errors va donar fluïdesa a l’atac dels blaus i donaven amb més espais per poder anotar el segon gol que pogués sentenciar el partit.

Amb el gol, tots dos contendents van ser a la recerca del gol de la victòria però no ho van aconseguir. El col · legiat va decretar el final del partit i posava punt i final a aquest disputat partit.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.