XII Memorial Xisco Piña

El Porto Cristo se enfrentará al Artà en el Memorial de Xisco Piña

 

Aquest proper dissabte, 25 d’agost el primer equip del club es presenta de manera oficial davant la seva afició amb la disputa de la XII Edició del Trofeu Memorial Xisco Piña.

Fins ara s’ha mantingut una molt bona línia de treball, serietat i resultats durant aquesta pretemporada en la quan l’equip ha treballat durament per arribar en el millor estat de forma possible a l’inici de lliga, que serà el proper 2 de setembre a les 11’30 hores a casa davant el Montaura.

El més positiu és que l’equip manté el grup, la base i el bon ambient de la passada temporada i les noves incorporacions que s’han fet, poques però necessàries, s’han adaptat ràpidament al grup i ja en són un més i estan dispostes a aportar al grup el seu màxim per sumar a l’equip el seu granet d’arena.Els resultats d’aquesta pretemporada fins al moment han estat els següents:

ALQUERIA 1 -3 PORTO CRISTO

SINEU 1 -2 PORTO CRISTO

PORTO CRISTO 6 -1 JUV. CA’N PICAFORT

PORTO CIRSTO – ARTÀ (XISCO PIÑA).

Amb aquest resultats han demostrat tenir un bloc sòlid, ben construït i ser un grup seriós i que ha jugat davant equips de superior categoria, als quals ha superat tant en el joc, com en el marcador.

Esperem que aquest dissabte, el darrer i seriós test de pretemporada davant l’Artà, sigui també un bon partit i l’afició del poble es senti orgullosa del seu equip.

Amb tot això l’equip pinta molt, però que molt bé per a afrontar aquesta nova temporada 2012-2013 de la manera millor possible i que aquest any si, pugui ser el retorn de l’equip a la Primera Regional, aprofitant l’experiència acumulada en la passada temporada i que la il·lusió que es manté intacta en aquesta temporada.

DISSABTE 25 D’AGOST – 19’00 HORES

PORTO CRISTO – ARTÀ

XII TROFEU MEMORIAL XISCO PIÑA

Porto Cristo FC

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.