Els ex internacionals Ricardo Serna i Joan Josep Estella en el 10è aniversari de la Penya Barcelonista «Els Tamarells»

Foto de familia

Més de vint nins de diferents edats, i altres tants adults, gaudiren el passat dimecres en el camp d’Es Torrentó de Felanitx de poder jugar amb el ex jugadors internacionals del F. C. Barcelona Ricardo Serna i Josep Joan Estella.

Primer es va celebrar un partit de futbol-7 amb els nins on hi participaren Serna i Estella, un en cada equip; per després ser els adults i en la modalitat de futbol-11 els que jugaren amb els dos ex-blaugranes que demostraren trobar-se amb molt bona forma.

Aquest fou el cinquè acte que va organitzar la Penya Barcelonista Els Tamarells en el marc del seu desè aniversari.

PB Els Tamarells

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.