Partido Amistoso: Campos 4-0 Montuiri

El Campos vence al Montuiri por un contundente 4-0

Darrer partit de la pretemporada el jugat ahir horabaixa per part del Campos que va acabar amb una clara victòria davant el Montuïri.

Partit que va deixar molt bones sensacions en l’equip local ja que va desplegar un bon joc, intensitat i, sobretot, gol…mancança que ha tengut aquestes darreres temporades. Els gols varen ser marcats per en Bernat Fullana (en dues ocasions), Agustín Nájera i en Toni Bonet.

Com comentàvem el partit va tenir molta intensitat per part d’ambdós equips, ja que es tractava de la darrera oportunitat per posar a punt l’equip ja que el proper cap de setmana ja comença la temporada. En concret, el Campos es desplaça fins a Formentera.

En definitiva, bona pretemporada del CE Campos, assolint els objectius marcat pel cos tècnic i amb l’adequada posta a punt per a començar una nova temporada que esperem sigui bona i il·lusionat per l’equip campaner.

CE Campos

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.