Nova etapa per el Juvenil del CCE San LLuís

El Juvenil del Sant Lluis se posa en marxa

Si dilluns passat era l’equip Regional què es posava en marxa, el dijous a les 20.30 H. va ser l’equip Juvenil el que va començar a escalfar motors per a la nova temporada.

L’equip, que aquest any serà entrenat per Pedro Palliser i Tito Roig, es posava a fer els primers exercicis del nou any en vista a l’inici coper previst per l’últim cap de setmana de setembre.

L’equip compta enguany amb una jove plantilla, la majoria de jugadors donen el salt de categoria cadet, amb un bon futur per davant i amb les ganes d’aprendre per poder arribar a l’inici de la competició de la millor manera possible.A partir d’ara toquen dies de molt treball físic per posar-se a to i preparar el grup perquè sigui el més fort possible com a tal.

El seu primer partit amistós serà el dimecres 29 d’agost a les 20.30 H. al Municipal de Ses Caneletes i amb l’Sporting Mahonés com a rival, en el partit de festes de Sant Lluisset. El dissabte següent dia 1 de setembre, l’equip participarà en el XXVII Torneig Juvenil Ciutat de Maó que se celebrarà a Sant Carlos entre el nostre equip, la UD Mahón com a amfitrió i el CE Alaior.

Bones sensacions en el primer dia i molta il · lusió entre tots els components de l’equip per afrontar una nova temporada.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.