El Santanyí s’adjudica el VIII Torneig de Sant Roc

Després de derrotar al s’Horta per 5-0, el Santanyí s’ha adjudicat aquest diumenge el VIII Torneig de Sant Roc, que s’ha vingut disputant en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca des de l’11 fins el 15 d’agost. Abans del descans el conjunt de Joan Mas ja havia sentenciat el partit amb quatre gols. Un gol més de Toni López a la segona part, que ja n’havia marcat dos més a la primera meitat, va arrodonir el marcador. Els altres golejadors foren Simó Noves de penal i Tomeu Estelrich de falta directa. És la quarta ocasió que el conjunt blanc-i-vermell alça el trofeu. També ho feren abans el Manacor, en dues ocasions, el Ferriolense i l’Atl. Balears.

Abans de la final, el Ses Salines derrotà per 1-4 a l’Alqueria, equip amfitrió del torneig, a la final de consolació.