El Sineu ja ha començat la pretemporada

El Sineu ja ha començat la pretemporada

 

Fa tres dies; des-de el passat dilluns dia 23 els jugadors i tècnics del CE Sineu ja estan «sudant les camisetes», per preparar la nova temporada de primera regional i millorar la 4ª posició que obtingueren al final del campionat 2011-12.

Després d’haver anunciat les baixes de l’equip que recordam foren les de Mateu Coll, Toni Amorós, J. Ramos, Guillem Servera, Micky i Jaume; hem comprovat que a n’aquestes s’han afegides a darrera hora les de: Toni Ramis, Joanet, Biel «Parra» i En Juanjo.

Per tant endemés de la resta de jugadors que continuen de la temporada passada hem vist moltes cares noves; encara que l’equip no està definit al cent per cent.

Els jugadors amb els que compte el tècnic Toni Florit a dia d’avui son els següents:

Jordi Gayà, Matgi Amorós, Boby, Marc Darder, Lluis Simó, Pere «Boiret», Juan Barceló, Pau Company, Xisco Quetglas, Rafel Mestre, Rafel Oliver, Marc Solier, Beltrán, Miquel Angel Bergas, Mario, Juan Marc Bergas, Biel «Parrita», Toni Sánchez, Leo, Antonio Soria, Xesc Oliva, Carlos Ponce, Llorenç, Roberto Larubia i Joan Toni Beltrán.

Per el que fa als partits amistosos prevists dins el mes d’Agost i abans de començar el campionat de lliga són els següents:

Dia 01: Sineu – La Unión Juv.

Dia 04: Sineu – Campos

Dia 08: Sineu – pollença

Dia 11: Sineu – Porto Cristo

Dia 18: Sineu – Campanet

Dia 22: Sineu – Sta. Eugènia

Dia 25: Sineu – Montaura

SEBASTIA D.T. per a Fútbol Balear

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.