Escola de Fútbol CE Xilvar

Emilio Nsue en la escuela del Xilvar

El nostre club te signat un conveni de col.laboració amb el RCD Mallorca, gracies a la seva ajuda hem pogut confeccionar i desarrollar aquesta escola.

Creim que hem tingut un gran èxit aquesta primera Escola de futbol del CE Xilvar donant un servei educatiu i esportiu sense deixar de banda la diversió que suposen les vacances d’estiu. Desde l’organització hem hagut de tancar inscripcions ja que el sistema d’ensenyament no ens permet tenir massa al.lots.

Un grup de 65 infants estan disfrutant aquestes quatre setmanes d’entrenaments de futbol diaris amb una gran diversió ja que el dia acaba amb una remullada a la piscina.

A més dels entrenaments, han comptat amb la visita de dos entrenadors del futbol base del RCD Mallorca (Damia Estelrich i Toni Bujosa), dos àrbitres (Pere Joan Rotger i Felix Guerrero) i de jugadors com Emilio Nsue, Yeray Gomez(RCD Mallorca) i Marc Muniesa(FC Barcelona), que a part de participar de les sesions després han oferit xarles als participants intentant inculcar valors educatius per damunt de qualsevol resultat.

S’espera un final gratificant i desde l’organització es desitja que aquest projecte continui amb aquesta excel•lència els propers anys.

Xilvar

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.