El Sineu comença la pretemporada dilluns día 23

El Sineu comença el dilluns día 23 la pretemporada

 

El C.E. Sineu que romandrà un any més a 1era. Regional -després de que els aficionats ens manifestaren- que no acabin d’entendre la politica de la Federació Balear en quan a pujades i baixades dels equips de categories des-de Preferent a 3era. Regional; ja que hi ha només a algunes un sol equip que ha baixat a d’altres dos només han pujat i equips sense anomar que han acabat els penúltims amb només 22 punts de 38 partits jugats mantenen la mateixa categoria.

Són coses dificilment males d’entendre les que passen a Balears sinó bé basta fulletjar els moviments a altres competicions regionals arreu de l’Estat espanyol i com aqui no hem vist res igual.

Consideram afegeixen alguns dels aficionats enquestats que si la competició és una recompença a l’esforç esportiu i també castig per els pitjors; el que tocaria sería pujar 3 equips -els millors; els més regulars a la fi- i baixar els que pitjor heu han fet: els tres darrers.

Anem donç al que anavem en el encapçelat de la noticia; el mister Toni Florit que repeteix un any més a la banqueta sineuera ens confirma que la pre-temporada per el C.E. Sineu arrancarà el proper dilluns dia 23 de Juliol; de moment amb les sis baixes y set altes anunciades a Futbol Balear fa una setmana i esperant algun fitxatge de darrera hora que també podria incorporar-se a n’aquest nou projecte.

El segur i confirmat és el compromís aparaulat de jugar com a minim vuit partits amistosos abans de començar la lliga 2.012-13.

Donç bé sort per l’equip i que es millori la quarta plaça obtinguda aquest darrer exercici 2.011-12.

SEBASTIA D.T. per a Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.