El Santanyí continua perfilant el seu projecte

Lucho y Toni López

 

El conegut migcampista Lucho que ja va passar a formar part de la família del Santanyí la temporada passada, ha renovat per una temporada més.

En aquesta ocasió s’incorpora al còs tècnic on farà les funcions de segon entrenador tot i que tendrà fitxa de jugador per si en algun moment es fa necessari que ajudi a l’equip en moments determinats. Recordem el seu currículum:

Acabada l’etapa de juvenil amb La Salle, Lucho va jugar la seva primera temporada d’aficionat amb el Constància de 3a divisió, temporada en la que aquest equip es va proclamar campió de lliga. Després el va fitxar el Mallorca B on va estar dues temporades. I les següents quatre lligues les va jugar de nou amb el Constància. Té 27 anys i ha jugat dues lliguetes d’ascens a 2a divisió B amb el Mallorca i tres amb el Constància.

Ara, després de fer una brillant temporada amb el Santanyí a 3a divisió, ha acceptat el repte que li hem plantejat de compaginar la seva faceta de jugador amb el començament de la seva formació com a tècnic.

Per una altra banda ha fitxat també el davanter Toni López que arriba al Santanyí procedent del Llosetense.

Toni López es va formar amb els equips de futbol base del Ferriolense a on va estar fins que va acabar la seva etapa de cadet. Les tres temporades de juvenil les va jugar amb l’Atlètic Balears. La seva etapa d’aficionat la va iniciar amb el C.D. Soledat a regional preferent aconseguint l’equip l’ascens a tercera divisió a les ordres de Toni Sánchez. Les dues darreres temporades ha estat amb el Llosetense a 3a divisió on la temporada 2010-2011 va fer 17 gols entrenant a les ordres de Juanma Darder. Aquest any Toni ha decidit canviar d’aires i ens enorgulleix que hagi triat el Santanyí.

CE Santanyí

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.