El Santanyí continua conformant la plantilla

Nicolau

El Santanyí de Joan Mas ha renovat un dels puntals de l’equip de les darreres temporades. Es tracta d’un jugador ja veterà a la casa, en Nicolau.

En Nico va arribar al club fa dues temporades i les xifres l’avalen. La seva titularitat ha estat indiscutible, és un dels jugadors que més minuts ha jugat amb el Santanyí aquests últims anys. Va venir la temporada 2010-2011 procedent del Campos i tant aquella temporada per en Damià Barceló com la temporada passada per en Joan Mas, en Nico ha estat un jugador d’inqüestionable rendiment a la defensa. Això el converteix en un central de solvència contrastada i d’absolutes garanties per l’equip. Enguany tornava a ser pel míster i per la directiva una de les prioritats i estam convençuts que aquesta temporada repetirà estadístiques i es perfilarà com un dels homes de pès dins el vestidor.

És un plaer també anunciar el fitxatge del porter Angel Lozano procedent del Llosetense.

El jugador es va formar a les categories inferiors del Rtvo La Victoria, club a on va estar fins que va acabar la seva etapa de cadet. El primer any de juvenil va jugar amb el Patronato de Palma i els dos últims amb l’At. Balears. Aquest darrer any de juvenil entrenava sovint amb el primer equip arribant a entrar en les convocatòries. Així el jove porter, complint encara el seu darrer any de juvenil, va debutar a 2a divisió B el dia 27 de març de 2011 en el partit que enfrontava l’At. Balears amb l’Hospitalet a l’Estadi Balear, aturant un penal en la seva primeríssima intervenció. Transcrivim aquí un fragment de la crònica que va escriure aleshores Daniel Riera per futbolbalear: “Y llegó el minuto 65. Corominas se planta ante Matías, toca en diagonal hacia el córner, Matías se lanza y el colegiado, ante la caída del visitante, señala penalti y expulsa al argentino. El Estadio, que ya andaba crispado, ruge a más no poder. Se marcha Peter y entra el guardameta juvenil Ángel Lozano. Pitu lanza con la diestra y la magistral estirada del juvenil manda el cuero a saque de esquina. Ovación. No fue la única intervención de gran mérito del chaval, que minutos más tarde, en un mano a mano, saca el 0-1 de su portería. Y donde las dan las toman. Ataque blanquiazul por la izquierda a la contra.”

Aquests dos fitxages es sumen als ja anunciats el passat divendres. Continuarem informant-vos de les novetats que s’aniran produint aquests dies.

C.E. SANTANYÍ

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.