Desè aniversari de la Penya Barcelonista «Els Tamarells»

Celebracio del desè aniversari

El punt de partida del 10è aniversari de la P.B. Els Tamarells fou en el Camp d’Esports de Santanyí, amb un previ sopar a la fresca on hi participaren uns 120 comensals, entre els que hi foren presents Miquel Vidal, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santanyí, Pere Jordà, membre del Consell Consultiu de Penyes i, en representació del F.C. Barcelona, Manel Mangado, cap de tresoreria del club. Durant els sopar es sortejaren entrades per a diferents partits que jugarà el primer equip durant la propera temporada. Els parlaments de les autoritats tancaren aquest primer acte, on Manel Mangado en nom del club va fer entrega al president de la penya Sebastià Oliver d’un banderí signat per varis jugadors del primer equip del F. C. Barcelona.

Acabat el sopar, va començar una macro-festa animada per Deejay Andriu i que va reunir a més de 1.500 persones que gaudiren d’una agradable vetlada fins ben entrada la matinada.

El proper acte del 10è aniversari de la P.B. Els Tamarells tindrà lloc el proper dimarts dia 17 de juliol a les 21 hores a Portocolom, amb un col·loqui de futbol femení en el que hi participaran la jugadora internacional del F. C. Barcelona Mely Nicolau, així com les jugadores mallorquines Maitane López, Virginia Torrecilla internacionals per Espanya en categoria sub-17 y sub-19 y respectivament, Mariona Caldentey que tot i estar a la llista final de l’última Ronda Elit classificatòria de l’europeu sub-17, l’hi va perdre per lesió sense arribar a poder debutar,  i Mari Paz Cerdà ex-jugadora  i que forma part de la selecció balear sub-25 sent la seva capitana.

 La Junta Directiva

 

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.