Ahir dilluns començà el I Campus de fútbol de Sineu

Cartel del Campus de Sineu

El 1r Campus de futbol de Sineu començà ahir horabaixa amb la participació de 40 nins i nines.

Aquest campus, organitzat pel CE Sineu i dirigit per Antoni Ferriol i Francesc Juan, tendrà una durada de dues setmanes ( de dilluns a divendres ) on l’activitat comença a les 18.00 i acaba a les 21.00.

L’objectiu és dotar als nins de diferents continguts tècnics i tàctics perquè els puguin posar en pràctica en els seus respectius clubs; a més d’aprendre a valors com el respecte, companyerisme, hàbits higièncis i alimenticis…

També cal dir que el campus comptarà amb la presència del jugador del Mallorca Martí Crespí i de l’ex-entrenador del Mallorca Jaume Bauçà. En definitiva, 2 setmanes de campus que segur que els nins gaudiran i aprendran de la pràctica del futbol.

RD

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.