Raúl González Blanco, una visita sorpresa al Campus del CEE Sant LLuís

Raúl en el campus del CEE Sant Lluís

Començà aquest matí el 1r. Campus del CCE Sant Lluís amb 37 participants en total, 27 de futbol i 10 de bàsquet i amb una sorpresa per als nois. L’exjugador del Reial Madrid i Schalke 04, Raúl González Blanco, visitar les instal · lacions del Campus per donar la benvinguda a tots els participants.

Eren les 8.30 del matí quan es realitzava la presentació dels monitors i dels nois per pocs minuts després, enfundar-se la roba i el calçat per començar a realitzar les primeres activitats.

Durant la primera hora i mitja, els nois i noies han estat realitzant jocs en grup per a poc després descansar i rebre la sorpresa del dia.

L’exjugador blanc i de la selecció espanyola deixava bocabadats a tots els participants amb la seva arribada a l’Annex de Ses Canaletes. Cares de felicitat, molt contacte físic amb ell, petita tertúlia, fotografia de grup i per acabar una petició especial, jugar un mini partit amb el seu ídol. Foren 15 minuts de partit que gaudiren com no ho havien fet mai, buscant associar-se amb ell, i alhora intentar aconseguir una bona passada del 7.

CEE Sant Lluís

Fotos Cristina Barber para Fútbol Balear

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.