Sopar final de temporada del CE Campos

Cena de final de temporada del Campos

Fa uns dies, el Club Esportiu Campos va duu a terme el seu sopar de final de temporada amb un gran èxit de participació, ja que vàrem aconseguir juntar a tots els membres de la família campanera: jugadors, pares, mares, padrins, amics, seguidors, col·laboradors,…El sopar i els diferents actes es varen fer en el mateix municipal de Campos on tots els equips celebren els seus partits. La pista de futbolet es va omplir de taules i cadires per donar cabuda a tota la gent que va venir a sopar, prop d’unes cinc centes persones.

El sopar va començar amb unes paraules del president del Club, Pep Vanrell, i del coordinador, Tomeu Obrador, que varen agrair la feina feta durant tota la temporada a tots els integrants del Club i també es va fer un petit repàs a les trajectòries esportives dels equips del Club.

A continuació varen anar pujant tots els jugadors dels diferents equips per rebre un petit obsequi del Club, que consistia amb una fotografia del seu equip, des de l’escoleta dels més petits fins als integrants de la plantilla de l’equip de Tercera. Tots varen rebre el petit detall. A més, els entrenadors i membres dels equips tècnics varen rebre un diploma agraint la feina feta durant l’any.

També es va fer obsequi d’una placa d’agraïment a diferents entrenadors que fa un grapat d’anys que feien feina al Club i que la propera temporada prenen el vol cap a altres llocs on segur que faran una gran feina com han fet aquests anys al nostre Club, és el cas de n’Andreu Uribe per exemple. Varen passar per l’escenari per agrair-lis la seva feina des de l’entrenador de porters del futbol base, Juan Mestre, fins a n’Isabel Duran, encarregada del manteniment de la roba del Club. Per acabar, el Club va voler donar les gràcies a tots els col·laboradors, més de 100, que donen el seu suport econòmic i que sense ells seria molt difícil, per no dir impossible, poder desenvolupar la tasca que es duu a terme, fent-lis entrega d’un petit obsequi recordatori d’aquesta temporada.

En definitiva, una gran vetllada que va posar de manifest el bon moment que viu el CE Campos. Moltes gràcies a tots i amunt Campoooooosssss!!!!.

Biel Sastre para Fútbol Balear

Fotos Fátima LLadó para Fútbol Balear

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.