Crónica Preferente Juvenil: Petra 1 – 2 Ferriolense

Petra Juvenil

Alineaciones:

Petra: Joan M Bauza, Melsion Rebassa, Jaume Jaume, Miguel Febrer, Walter E Medina, Bartolome Sancho, Miguel A Navarro, Jaime Jaume, Joan Sanso, Manuel J Garcia y Josep Roig.

Sustituciones: Sergio Muñoz por Manuel J Garcia (min.70), Sebastian Catala por Melsion Rebassa (min.71), Xavier Pujadas por Joan Sanso (min.83) y Pedro Bassa por Miguel Febrer (min.85)

Ferriolense: Ivan Gomez, Jamil Seisllal, Daniel Cano, Miguel A Oliver, Alejandro Fernandez, Sergio Munar, Miguel A Segura, Daniel Marin, Miguel Hurtado, Antoni Carrio y Marti Catala.

Sustituciones: Cristian J Alfaro por Marti Catala (min.51), Jose M Martinez por Miguel A Segura (min.60), Marcos Forteza por Daniel Marin (min.72) y Cristian Galan por Cristian J Alfaro (min.85)

Goles: 0-1 Daniel Marin (min 30), 0-2 Miguel Hurtado (min 46) y 1-2 Walter E Medina (min 70)

Árbitro: Javier Fco Pino Salas.

Tarjetas: Jaime Jaume (amarilla, min 29), Josep Roig (amarilla, min 52) y Joan M Bauza (amarilla, min 56) para el Petra. Marti Catala (amarilla, min 35), Miguel Hurtado (amarilla, min 52), Miguel Hurtado (amarilla, min 58) y Miguel A Oliver (amarilla, min 70) para el Ferriolense.

Comentario:

Últim partit de la temporada 2011/2012, com ha sigut costum aquesta enguany, bona presència d’espectadors a Na Capitana, tema a analitzar, la diferencia d’unes grades amb un centenar de persones o una dotzena es com de la nit al dia. Els visitants podien assolí posicions d’ascens a autonòmica. Els de Petra ja fa moltes setmanes que asseguraren l’objectiu marcat i que fins a l’últim moment han tingut opcions a poder pujar.

Pel que fa al joc res destacable, tot i que els de Son Ferriol i posaven mes ganes sense massa encert. Fins al minut 30 en que es va pitar una falta a la frontal de l’àrea local i que Daniel Marin col·loca perfectament per sobre la tanca, amb cama dreta, fent inútil la bona estirada de Pep Roig, 0-1 i fins al descansa anades i vingudes, però d’ocasions res.

El segon temps començà i als pocs minuts en una jugada a la contra conduïda per Toni Carrió, acaba en passada a l’àrea local on Miguel Hurtado l’introdueix al fons de la xarxa, augmentant l’avantatge al marcador per els ferriolers, 0 a 2. A tenir en compte, les vegades que aconseguiren els visitants agafar l’esquena a la defensa local. Desprès del segon gol, mes que corregir aquesta situació, el que va fer Xisco Febrer va ser, avançar les línies i introduir alguns canvis per donar refresc i mes caire ofensiu, de tal forma que les pujades dels visitant varen disminuir de forma important. Tot i això, a una jugada embarullada dins l’àrea gran dels locals s’assenyalen unes mans de Joan M Bauçà, si mes no, discutibles. Sigui com sigui, Pep Roig, s’encarregà de fer justícia, aturant el llançament de la pena màxima. Al minut 58, es veu que l’arbitra trobà que no se l’havia vist prou i decidir agafar protagonisme mostrant la segona groga al jugador Miguel Hurtado, per, suposadament pèrdua de temps a la seva substitució. Les protestes de l’equip tècnic a aquesta dedició, també foren exagerades, pareixia que se juguessin l’accés a la “Champions”. D’aquí endavant, el Petra començà a assitiar l’àrea visitant i així al 70’ en una jugada d’atac, Jaume Jaume aconseguir anar a per una pilota dins l’àrea on va ser objecta de falta. Al llançament del penal, Walter E Medina aconseguí reduir diferencies al marcador, fent pujar l’1 a 2. Als darrers 20 minuts van ser prou entretinguts, amb diverses ocasions per tots dos conjunts i al temps de descompte, el col·legiat no es va atrevir a assenyalar un clar penal , altre cop sobre al mateix jugador local.

Pitada final, tots tan amics, alguna celebració dels de Petra i a descansar, que be s’ho han guanyat tots. Enhorabona i fins la pròxima temporada.

JSB

Fotos Arnau Amengual Bonnin

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.