Nico, del Manacor, és el segon reforç del Llagostera

Nico con el Manacor, en el partido frente a su nuevo equipo el Llagostera

La Unió Esportiva Llagostera ha tancat el seu segon fitxatge per la propera temporada. Es tracta de Nicolás Rubio Sánchez, conegut futbolísticament com a Nico, davanter centre que arriba procedent del CD Manacor. La temporada passada va ser el segon màxim golejador del grup 3 de 2ª B amb 15 dianes.

Nico, de 24 anys (va néixer el 2 de novembre de 1987) feia temps que era una peça codiciada pel conjunt del Gironès. Juntament amb Artabe -l’altre futbolista fitxat fins ara pels llagosterencs- va ser el millor home dels mallorquins la passada temporada, i el seu olfacte de gol -només Jesús Perera, del At. Baleares, en va fer més que ell- l’havien convertit en peça codiciada de molts clubs. Finalment, el jugador ha decidit acceptar la oferta que, per una temporada, li ha fet la Unió Esportiva Llagostera.

Treballador, hàbil i molt vertical, Nico es va formar a les categories inferiors del CD Manacor, per jugar posteriorment a Rayo Vallecano B, Santanyí i altre cop Manacor. La temporada 2010-11 ja va marcar 19 gols, i va ser peça clau en l’històric ascens dels blanc-i-vermells a Segona Divisiió B. La passada campanya, en una categoria molt més dura, va tornar a demostrar un gran olfacte de gol.

UE Llagostera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.