Campionat d´Espanya Benjamín de clubes

La Real Unión

El nostre representant benjamí Secar de La Real disputará la fase prèvia del Campionat d´Espanya de clubs a Cullera.

El club que aconsegueixi guanyar aquesta competició, haurà de viatjar al Principat d´Asturies els dies 16 i 17 de juny a la fase final.

En aquesta prèvia, les perspectives esportives son una incògnita. Per una part, ens trobem un equip com NUEVAS GENERACIONES DE HUESCA, amb pocs recursos económics i amb problemes a la seva terra a nivell d´infraestructura en quant a instal.lacions esportives. Fins i tot s´han pogut observar fotografies de l´equip entrenant al carrer en una plaça de la població. Aixó, a part del suport econòmic que ha demanat aquest equip a institucions aragoneses per poder efectuar el viatje fins Valencia.

Per altre cantó, el conjunt de SECAR DE LA REAL ho ha guanyat tot a la lliga Balear, recentment s´ha imposat fins i tot a la competició de Copa celebrada el passat cap de setmana.

El CNFS a Madrid va determinar que per evitar despeses als clubs, es modifiques el tipus de competició, la qual cosa comporta que es pot donar el cas que un equip guanyi els seus dos partits i no es clasifiqui per el gol avarage.

Aqui deixem constància del calendari amb els seus horaris.

Dissabte: 5 tarda MANRESA FS – LA REAL

7 tarda MARISTES CULLERA – NUEVAS GENERACIONES

Diumenge: 10 mati NUEVAS GENERACIONES – MANRESA

12 migdia MARISTES CULLLERA – LA REAL

Joan Carles Gibert per a Fútbol Balear

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.