Crónica 1ª Reg.: Sineu 4 – 1 Santa MÒnica

Sineu: Bartomeu Llompart, Marc Darder, Jordi Gaya, Miquel A Crespi, Mario Acedo, Marc Solier, Magi Amoros, Joan Riutort, Francisco Quetglas, Luis S Rayo y Rafel Oliver.

Sustituciones: Gabriel Gelabert por Mario Acedo (min.57), Guillermo Servera por Bartomeu Llompart (min.57), Mateo Coll por Miquel A Crespi (min.67), Juan Barcelo por Francisco Quetglas (min.73) y Antoni Amoros por Luis S Rayo (min.81)

Santa MÒnica: Alejandro Rampoldi, Miguel A Ramon, Jaume Cabrer, Josep Cabot, Alfonso Galindo, Daniel M Ferrer, Sergio Jorda, Miguel Soler, Sergio Carmona, Manuel Enri y Juan L Quetglas.

Sustituciones: Roberto Bailen por Josep Cabot (min.57), Adrian Covas por Miguel Soler (min.63) y Andres Caparros por Manuel Enri (min.63)

Goles: 1-0 Mario Acedo (min 6), 2-0 Miquel A Crespi (min 23), 3-0 Marc Solier (min 34), 4-0 Joan Riutort (min 84) y 4-1 Alfonso Galindo (min 84)

Árbitro: Raúl Toro Hidalgo.

Penúltima jornada de la competició en què l’equip local el Sineu s’ha enfrontat al Santa Mònica per acomiadar-se de la seva afició amb un clar triomf per 4-1.

La primera part ha estat d’un joc de domini local amb clares ocasions ja que de fet s’han marcat tres gols que l’hi donaven la victoria momentania.

L’equip del Sta. Mònica anava per darrera en el joc que feien els locals sense cap tipus de intervenció perillosa excepte en el min 14 quan n’Alfonso a passada de Ferrer xuta i desvia a corner Boby.

Al min. 29 altra vegada Alfonso xuta una falta en poc perill que atura el porter local.

Al min. 35 un xut de Carmona surt desviat fora de la porteria del Sineu i en el min. 42 aquest mateix jugador fa una bona jugada individual combinada amb Valerón però al cap i la fi la jugada es desbaratada per la defensa local.

Per par del Sineu hem consignat les següents jugades interessants aixi com els tres gols de la primera part.

Min. 3 Marc Darder xuta amb perill una pilota passada per Mario i atura el porter visitant.

Min. 8 arriba el primer gol aconseguit per Mario amb un fort xut des-de uns 15 metres fora de l’area del Sta. Mònica amb un poc de sort ja que la pilota abans d’entrar a la xarxa s’ha estavallada a la fusta de la porteria.

Min. 20 Mario xuta una falta que remata de cap en Micky i surt l’esfèrica desviada de la porteria visitant.

Min. 24 Falta directa que treu en Mario de bell nou i atura es porter Rampo sense dificultat.

Min. 26 Falta treta per en Mario que remata de cap Micky fent a la vegada la pasada a Matgi qui no té més que aficar la pilota dintre la porteria rival aconseguint el 2-0.

Min. 34 Lluis Simó roba la pilota al central del Sta. Mònica quan l’intentava donar al seu porter i quasi fa el 3-0.

Min. 36 Bonica jugada de l’equip local i Micky centra la pilota a Marc Solier que amb un bon xut consegueix el 3-0.

La segona part ens ha deparat el mateix quasi vist a la primera part ja que els primers 30 minuts de joc han estat de l’equip local dominant la possesió de la pilota i el Sta. Mònica aguantant com podia amb joc més de contenció que no pas de creació.

Arribat al min. 38 «Il Capitano» amb un intent de passar la pilota en profunditat arriba rebotada d’un contrari a n’En Joanet qui ha xutat dintre la porteria rival. Pujava el 4-0 al marcador.

Dos minuts després del 4-0 arriba la jugada del gol de l’honor visitant aconseguit per mediació d’una bona jugada previa dels jugadors Alfonso i Sergi que han obtingut una falta que una vegada llançada per el mateix Alfonso ha entrat directament dintre la porteria local. 4-1.

El trio arbitral encapçalat pel col · legiat Sr Raúl Toro Hidalgo, no ha tingut cap complicació per dirigir el partit d’avui i la seva tasca ha estat correcta mereixent una classificació de notable.

Finalitzat el partit els entrenadors es manifestaven en aquests termes:

Jesús Pascual, tècnic del Sta Mónica ens comentava que el Sineu havia fet un molt bon partit i les desitja sort de cara al possible ascens.

Toni Florit, el míster local s’expressava asseverant que estava molt content de l’actuació de tots els seus jugadors i que a la vegada duplicava la seva alegria per la festa d’acomiadament del fidel i sacrificat jugador local Mateu Coll «Il Capitano» que deixa la pràctica del fútbol actiu.

En l’última jornada el Sta Mònica rebrà al seu feu al Son Oliva, mentre que els locals viatgeran fins a s’Alqueria.

Pel que fa als partits en què s’enfronten els equips classificats en les primeres posicions endemés dels dos esmentats són els següents: