Crónica Preferente Juvenil: Petra 1 – 0 Manacor «B»

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Joan M Bauza, Mateu Pons, Melsion Rebassa, Jaume Jaume, Miguel Febrer, Walter E Medina, Bartolome Sancho, Jaime Jaume, Joan Sanso, Manuel J Garcia y Josep Roig.

Sustituciones: Sergio Robles por Melsion Rebassa (min.57), Sergio Muñoz por Jaume Jaume (min.85) y Sebastian Catala por Walter E Medina (min.87)

Manacor «B»: Joan Femenias, Miguel Galmes, Rafel Salas, Xavier Darder, Sebastian Vadell, Joan Escalas, Xavier Mayol, Antoni Sanso, Xavier Muntaner, Dario Galmes y Jaume Riutort.

Sustituciones: Ivan Duran por Miguel Galmes (min.45), Guillem Galmes por Dario Galmes (min.48), Francisco J Maimo por Xavier Mayol (min.71), Joan Danus por Joan Escalas (min.78) y Guillem Llodra por Antoni Sanso (min.81)

Goles: 1-0 Walter E Medina (min 80)

Árbitro: José Manuel Santandréu García.

Tarjetas: Jaume Jaume (amarilla, min 74) para el Petra. Antoni Sanso (amarilla, min 8) y Xavier Mayol (amarilla, min 71) para el Manacor «B».

Comentario:

Partit especial per molts de motius; derby territorial, relacions dels tècnics amb els dos clubs en el passat, quantitat de jugadors de Manacor a les files de la UD Petra, rivalitat a la competició, etc.. Tots dos feren evident el desgast físic que acumulen a aquestes altures de lliga. El pes del partit l’assumiren els jugadors locals desde el primer instant. Els de Jaume Vadell ben col·locats i sense córrer riscos, especialment en defensa i en atac lo imprescindible, pràctics i conservadors amb una paraula. Els de Xisco Febrer cercaven en mes intenció la victòria i aconseguien acostar-se però no acabaven les jugades amb gaire èxit. Força intensitat i nirvis al terreny de joc i gran expectació a la grada, sempre guardant les formes, com ha de ser, bona assistència de public.

Al descans ja es va fer algun canvi i al camp tot seguia igual. Important el minut 48 el jugador del CD Manacor, Dario Galmes, en un xut fort i completament sol, es va lesionar a la cama esquerra, obligant a substituir-lo, una llàstima. Al 80’, una jugada trenada dels de Petra, acaba amb el jugador Jaume Jaume derribat dins l’àrea i provocant penal. L’encarregat de llançar la pena màxima va ser Walter E Medina, aconseguint avançar als seus. A partir d’aquí canvi de plantejament dels de Manacor, no podia ser d’altre forma, aconseguint provocar unes quantes bones ocasions de gol que no pogueren o no saberen finalitzar. Aquest perill arribava, sobretot, de pilotes penjades de faltes i corners, els darrers minuts els visitants en tragueren un bon grapat. Al final victòria merescuda per la UD Petra, que avança al CD Manacor a la taula i es situa quart.

JSB per a Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin per a Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.