Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 2 Peña Deportiva

Empate del Campos ante la Peña Deportiva

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Alejandro Santaeufemia, Marcos Martinez, Jose M Sanchez, Pablo Pascual, Nicolas Mercadal, Antonio Roig, Javier L Lirola, Guillem P Nigorra, Juan A Riera y Jaime Vidal.

Sustituciones: Daniel Rado por Juan A Riera (min.38), Matias M Aguirre por Pablo Pascual (min.51) y Antonio Nadal por Antonio Roig (min.60)

Peña Deportiva: Jaime Dominguez, Alberto Suarez, Alfonso Lopez, Oscar Prada, Raul Casañ, Eduardo Moral, Sergio Martinez, Borja Gomez, Ruben Martinez De La Torre, Jose T. Lopez y Jose A Fernandez.

Sustituciones: Juan F. Lain por Sergio Martinez (min.73) y Jose M Bernal por Jose T. Lopez (min.81)

Goles: 0-1 Jose T. Lopez (min 42), 0-2 Borja Gomez (min 48), 1-2 Guillem P Nigorra (min 74) y 2-2 Javier L Lirola (min 82)

Árbitro: José Luis Bosch Marques. asistido por Antonio Andreu Rosello.

Tarjetas: Daniel Rado (roja, min 68) para el Campos. Ruben Martinez De La Torre (amarilla, min 56), Borja Gomez (amarilla, min 74), Alberto Suarez (amarilla, min 86) y Eduardo Moral (amarilla, min 86) para el Peña Deportiva.

Comentario:

EMPAT EN EL DARRER PARTIT DE LA TEMPORADA

El Campos ha despedit la temporada 2011/12 amb un empat contra la Peña Deportiva, en un partit que ha estat marcat per la despedida d’un dels grans golejadors d’aquesta Tercera Divisió, en Jaume Vidal, el gran capità del CE Campos, que ha decidit penjar les botes.

Abans de començar el partit se li ha fet entrega d’una serie d’obsequis per part de la Directiva, així com dels seus companys, i no només a ell, sinó a la seva dona, Xisca, i filla, Neus. I ja un cop acabat el partit ha estat mantejat per tots els seus companys i cos tècnic. En definitiva, un petit i merescut homenatge al qui ha estat un gran jugador, i millor persona.

Pel que fa al partit, els jugadors locals han tret la raça per poder remontar un zero dos en contra, gols aconseguits, el primer a la primera part i el segon, en els principis de la reanudació. I després ha vengut la reacció campanera, que no han volgut despedir la temporada amb una derrota i menys en el darrer partit d’en Jaume, i mitjançant dos grans gols de Nigorra i Lirola, han posat l’empat a dos final. Dir que en Vidal, ha tengut ocasions per despedir-se així com ell sap, marcant, però el larguero i un defensa visitant que ha tret la pilota damunt la retxa, han evitat que en el seu darrer partit marcàs.

En definitiva, bona temporada del CE Campos que ha assolit els objectius marcats i ja comença la feina per a preparar una nova temporada a Tercera Divisió.

Bon estiu a tothom i fins la temporada que ve.

BS para Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.