Actos de celebración del titulo de liga del Constancia

.

El CONSTÀNCIA comunica a tots els seus socis i seguidors els actes que s´han organitzat per a cel.lebrar el títol de campions de la 3ª divisió balear 2011-12. :

DIUMENGE 6 DE MARÇ

Diumenge a les 17:00 hrs sortirà des de la plaça Sta.Maria La Major una batucada que acompanyarà a tots els constanciers cap al NOU CAMP per rebre als jugadors i viure el darrer partit de lliga a Inca. Banderes i pancartes de color blanc i negre donaran color a la marxa. Veniu a la Plaça Major i participau!!

Una vegada a l´estadi… encara més festa.

DIMECRES DIA 9 DE MARÇ

El pròxim dimecres dia 9 l´ajuntament farà una recepció a l´equip. Serà a les 20 hrs a la Plaça d´Espanya. Els jugadors sortiran al balcó a rebre per part de tots nosaltres un fort aplaudiment i reconeixement al títol obtingut. A continuació tendrà lloc un petit refresc a la plaça d´Espanya per a tots els aficionats assistents.

Prèviament a la recepció, es farà una comitiva que a les 19hrs durà als jugadors des del NOU CAMP D´INCA fins a L´AJUNTAMENT en un TREN que entrarà per la GRAN VIA COLON i que anirà acompanyat de batucada, junta directiva del club i aficionats.

Contam amb la vostra presència i soport!!

CD Constancia

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.