Petra: Antoni Monroig, Josep Sanso, Mateu Pons, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Antoni Monroig, Mohamed Acharki, Miguel Vanrell, Miquel Santandreu y Joan C Font.

Sustituciones: Jaume Jaume por Mohamed Acharki (min.71), Miguel Alos por Mateu Pons (min.77), Sergio Robles por Josep Sastre (min.83) y Manuel Garcia por Joan C Font (min.88)

Alqueria: Antonio Mas, Pere Estelrich, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Carles Ramon, Bernardo Ginard, Miguel A Lopez y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Miguel Palmer por Antonio M Monserrat (min.57) y Oscar Botella por Marcos A Tejero (min.77)

Goles: 1-0 Miquel Santandreu (min 5), 2-0 Josep Sastre (min 57) y 2-1 Silvestre Barcelo (min 81)

Árbitro: Jonatan Cáceres Fernández.

Tarjetas: Mohamed Acharki (amarilla, min 55) para el Petra. Pere Estelrich (amarilla, min 4), Antonio Mas (amarilla, min 4) y Oscar Botella (amarilla, min 84) para el Alqueria.

Partit disputat a la tarda del diumenge al camp de Na Capitana de Petra, amb bona assistència de públic, con es costum aquesta temporada. Els locals, venien d’aconseguir una important victòria contra el Sineu i s’Alqueria havia empatat amb el Llubí a casa.

Ben aviat, al minut 5, Miquel Santandreu, aconseguí avançar als de Petra, marcant una pena màxima, conseqüència d’unes mans de la defensa visitant, un tant rigoroses. Al ’57, ja a la segona meitat, Josep M Sastre, remata dins l’àrea petita, una falta indirecta, establint el 2-0. Ja a les acaballes del encontra, al minut 81, l’arbitra assenyalà, altre cop, penal per unes mans tant o mes justes que les anteriors. L’executà Sylvestre Barceló, deixant el definitiu 2-1.

A la pròxima jornada la UE Petra visitarà un camp sempre complicat com es Son Cladera i els de s’Alqueria reben al Binissalem “B”.