Torneig Semana Santa Pollença

El Alaró ganador del Torneo

El passat Dissabte Sant, 7 d’ Abril del 2012, en el Poliesportiu Municipal de Pollença, la categoria Infantil varen disputar un apassionant Torneig.

On 6 equips varen començar a enfrotar- se des de les 9:30 del matí fins a les 14:30 del migdia. Hora en la qual es va disputar la final. A aquesta hi arribaren l’ Alaro desprès d’ una bona fase prèvia i una gran semifinal, i el Poblense, qui passa més malament durant la fase prèvia, i va ser més simple la semifinal.

La final com no podia ésser d’ una altre manera, va estar molt disputada, i havia arribades dels dos equips, però cap d’ ells va poder obrir el marcador, i el partit va acabar en empat a 0- 0 gols. Per aquest motiu, es varen tirar penals, els dos equips varen transformar els cinc primers, i en el 7 penal, la mala sort va caure sobre el Poblense, qui va veure com el porter d’ Alaro li parava el penal. El següent xutador de l’ Alaro, no li tremolà el peu per aconseguir fer gol des del punt d’ once metres, i d’ aquesta manera guanyar el Torneig de Setmana Santa de Pollença ’12.

Des de el C.F.Pollença, volem agraïr la participació dels equips de pobles veïns, i la participació dels nostres jugadors. Moltes gràcies i fins la pròxima.

 CF Pollença

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.