Crónica Campeonato Alevines F-7 (2ª Reg. Gr. B): Petra «B» 5 – 5 Alqueria

Petra «B»: Aaron Pinilla, NarcÍs Rapado, Miquel A Femenias, Joan Curient, Antoni Lliteras, Antoni Bauza y Joan P Oliver.

También jugaron: Jhofre P Carvajal y Mimoun Hajji

Alqueria: Ruben Turia, Ignaci Rigo De La Dueña, Christian Manuel, Jesus Fabeiro, Andreu Mas, Alejandro Dominguez y Angel Cerezo.

También jugaron: Mahamed El Hemr

Goles: 0-1 Alejandro Dominguez (min 9), 1-1 Mimoun Hajji (min 13), 2-1 Antoni Lliteras (min 16), 2-2 Angel Cerezo (min 20), 3-2 Antoni Lliteras (min 28), 3-3 Christian Manuel (min 38), 4-3 Mimoun Hajji (min 42), 5-3 Joan Curient (min 50), 5-4 Alejandro Dominguez (min 58) y 5-5 Angel Cerezo (min 58)

Árbitro: Ramón Anttonio Llabrés Galmes.

Bon partit a na Capitana el matí del dissabte. La cronologia del marcador n’es clara prova. La veritat es que quan als 5 minuts del darrer quart Joan Curient establia el 5-3, pareixia tot dad i beneit. Realment els locals tingueren mes control i possessió de la pilota i també mes ocasions. Peró, o be perquè els locals s’adormiren o per que els de l’Alqueria espabilaren, a 7 per el final anotaren el 5-4 i un minut mes tard el 5-5. Be podeu creura que tingueren el 5-6 en un 1 contra 1 amb el porter Miquel A. Femenias que resolgué desviant l’esferic amb els peus.

Finalment la UE Petra queda 13 amb 7 punts i els de l’Alqueria 9 amb el doble, 14 punts.