El Consell de Mallorca celebra la gran festa del Futbolet, al Palma Arena

El Consell de Mallorca celebra la gran festa del Futbolet, al Palma Arena

El vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Joan Rotger, ha assitit avui horabaixa a les competicions de futbolet organitzades per la Direcció Insular d’Esports coincidint amb les hores prèvies al partit disputat per les seleccions absolutes d’Espanya i Eslovàquia, corresponent al Play Off classificatori per al Mundial que se celebrarà a Tailàndia entre el 2 i el 18 de novembre. Per part del Consell, també hi ha estat present el director insular d’Esports, Joan Antoni Ramonell. Les confrontacions, així com les activitats lúdiques dutes a terme al llarg de l’horabaixa, han estat organitzades i coordinades pel Consell de Mallorca i el club Fisiomedia Manacor.

Les competicions han començat a les 17 hores i han finalitzat poc abans de la disputa del duel internacional. Els partits s’han diversificat en 2 categories: la d’iniciació, que ha comptat amb la participació de 6 equips, i la de pre iniciació, amb 7. En el primer cas, els enfrontaments s’han dirimit entre Fisiomedia Manacor, tres equips pertanyents a l’E.E. Son Servera, i els representants de la PB Maria de la Salut i l’E.E. Capdepera. A la categoria de pre iniciació, s’han vist les cares els representants de Son Servera, Maria de la Salut, Porto Cristo, Sant Jordi, Campos, Capdepera i Sagrat Cor.

Cada enfrontament ha constat d’una part d’un quart d’hora de durada, a temps corregut. Els entrenadors han pogut realitzar tots els canvis que han considerat adients, sense cap limitació, sempre que en tot moment hi hagués sobre la pista 4 jugadors i 1 porter per cada equip.

La jornada ha finalitzat amb el lliurament d’una samarreta commemorativa a cada un dels participants en la diada.

RD

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.