El Barça ja és a Mallorca

Alexis, a l'arribada a Mallorca / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’equip ha arribat aquest divendres a la tarda a la ciutat balear on farà nit, ja que el conjunt de Guardiola juga el seu partit de Lliga dissabte a partir de les 18 hores.

El primer equip de futbol ja és a Palma de Mallorca, on aquest dissabte juga, a partir de les 6 de la tarda, el seu partit de Lliga a l’Iberostar Estadi. Tot i que habitualment viatgen el mateix dia de partit, en aquesta ocasió, i atès l’horari de l’enfrontament, els blaugranes faran nit a la capital balear.

L’avió amb l’expedició del FC Barcelona s’ha enlairat a les 19 hores, i uns 35 minuts més tard aterrava a l’aeroport de Palma de Mallorca on ha estat rebut per uns 500 aficionats. Recordem que Guardiola s’ha emportat 19 futbolistes entre els quals hi ha els dos jugadors del Barça B Montoya i Bartra, principals novetats de la llista. En representació del Club s’han desplaçat els vicepresidents Javier Faus i Jordi Cardoner, així com també el directiu Ramon Pont i el director de l’Àrea Esportiva de Futbol Andoni Zubizarreta.

El Barça jugarà aquest dissabte davant el Mallorca amb la tercera equipació, la de color verd.

FCbarcelona.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.