Crónica Preferente: Penya Ciutadella Esportiva 3 – 0 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

Penya Ciutadella Esportiva: Aaron Vidal, David Conejo, Marc Garrido, Bartomeu Didac, Joan Xavier, Jose Torrejon, Albert Fraga, Luis Simonet, Antonio Javier, Josep Isaias y Gabriel Coll.

Sustituciones: Sergio Anglada por Albert Fraga (min.54), Joan Bautista por David Conejo (min.59), Nil Melia por Josep Isaias (min.63), Oscar Pons por Aaron Vidal (min.63) y Adan Ben-hakim por Gabriel Coll (min.65)

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Miguel A Sintes, Carlos Segui, Oscar Sintes, Alvaro Rotger, Bernardino Andres, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Noe Fernandez, Alex Medir y Raimon Dordalmercadal.

Sustituciones: Kevin Gerardo por Cristobal Galvez (min.50), Diego Fernando por Raimon Dordalmercadal (min.69) y Fernando Casado por Alex Medir (min.81)

Goles: 1-0 Antonio Javier (min 17), 2-0 Josep Isaias (min 37) y 3-0 Luis Simonet (min 57)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Joan Canals Soldado y Oscar Benejam Suarez.

Tarjetas: Bartomeu Didac (amarilla, min 38) y Nil Melia (amarilla, min 74) para el Penya Ciutadella Esportiva. Cristobal Galvez (amarilla, min 12), Alvaro Rotger (amarilla, min 30), Oscar Sintes (amarilla, min 70), Bernardino Andres (amarilla, min 72), Alfonso Antonio (amarilla, min 75) y Noe Fernandez (amarilla, min 75) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Derrota sense pal · liatius d’un CCE que va fer el que bonament va poder per plantar cara al totpoderós Penya Ciutadella de Dani Mori que està realitzant una temporada esplèndida i on els nois d’Alfonso Rico poc van poder fer per evitar el 3-0 que va donar els tres punts a els ciutadellencs. Els nostres es presentaven de nou a Son Marçal amb un equip ple de baixes a causa de la plaga de lesions que afecta un equip que demostra dia a dia el seu compromís però que no li va ser suficient per arrencar alguna cosa positiva en el seu enfrontament davant el líder de la categoria.

L’inici de l’envit, amb un CCE ben plantat, una defensa de circumstàncies però que va realitzar una gran tasca durant els 90 minuts on únicament Álvaro habitava en la seva posició natural. Migue al lateral dret i Carlos en l’esquerre s’anaven trobant a mesura que passaven els minuts més còmodes i en la qual Osky ocupa una inusual posició en ell, acompanyant a Álvaro en la posició de central.

Els locals per la seva banda, portaven el pes del matx amb superioritat, donada al seu alt nivell tècnic i controlaven el ritme del partit a plaer però es van trobar a uns blaus que només podien treure aigua de manera permanent per evitar que el vaixell s’enfonsés . Ho van aconseguir, van donar sensació d’equip, digne de destacar i van demostrar una vegada més que per ganes no els venç ningú.

Després del descans, els visitants van sortir més “agressius” i atrevits però el 3-0 de Simonet en el 57 els tornava a la realitat. D’aquí al final, poc més i més del mateix un CCE que es va trobar amb un rival que no és de la seva lliga però que va demostrar que està més unit que mai en les coses bones i en el dolent, res a objectar.

Ara vénen quatre partits consecutius de summa importància per a ells, CE Alaior “B” (casa), CD Menorca (fora), CD Migjorn (casa) i UE Sami (fora) trobades de la seva lliga i que marcaran la classificació final en aquesta temporada 2011-2012.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.