Crónica Juveniles Menorca-lliga: CCE Sant Lluis 3 – 1 UD Mahon

imagen del partido
Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Miguel Gomila, Dario Victory, Jordi Pons, Miguel Martinez, Albert Linares, Jose Ignacio, Hector De La Viuda Borras, Raul Vicente, Hemerson Suarez y Pablo Aguado.

Sustituciones: Ricardo William por Raul Vicente (min.54), Zouhir Essounani por Hemerson Suarez (min.60) y Jose Miguel por Miguel Martinez (min.85)

UD Mahon: Marc Antoni, Francisco Miguel, David Victori, Andrei Vasile, Antonio Jimenez, Lluis Orfila, Jaume Maria, Jesus Llabres, Daniel Vidal, Jaume Vinent y Juan Pons.

Sustituciones: Carlos Javier por Andrei Vasile (min.34), Eloy Murillo por Lluis Orfila (min.58) y Juan Miguel por Francisco Miguel (min.67)

Goles: 1-0 Raul Vicente (min 10), 2-0 Albert Linares (min 28), 2-1 Juan Pons (min 42) y 3-1 Ricardo William (min 88)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas:Ricardo William (amarilla, min 64) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Victòria, tres punts d’or i average particular guanyat per a un CCE juvenil que ahir va donar un altre pas més per seguir lluitant en les primeres posicions de la Lliga i seguir mantenint el liderat davant un rival que venia a Ses Canaletes ocupant la tercera posició però a un sol punt dels de Martínez. Poca gent es va voler perdre el partit i les grades del Municipal lluiser presentaven un aspecte immillorable per a una trobada que estava marcat en vermell per ambdós conjunts.

Durant els primers minuts es va veure un CCE una mica nerviós, inusual en ell, ia un equip visitant atrevit i que en els primers minuts va causar molts problemes a uns nois que a mesura que passaven els minuts s’anaven traient al pressió psicològica de sobre i van ser ells mateixos.Els visitants ho intentaven sense èxit, la defensa numantina blavosa, que va realitzar un magnífic partit aconseguia desbaratar qualsevol acostament a la porteria de Manel i que posava la pilota a la teulada dels davanters perquè ells fossin els que fessin la seva feina, perforar la porteria defensada per Llompart.

Als 10 minuts, Raúl inaugurava el lluminós de Ses Canaletes amb el 1-0 després supera Héctor la sortida del porter visitant i en la qual el golejador llusier només va haver d’empènyer la pilota al fons de les malla.El gol va donar seguretat als locals però atreviment als visitants que veien com Manel desbaratava una clara ocasió en els peus de Jaume i que poc després va aconseguir detenir de manera heroica altre llançament de Mora als 25 minuts. Però coses del futbol, ​​quan semblava que l’empat era a prop, els nostres en un arravatament de fúria van aconseguir el 2-0 després d’un xut ajustat d’Albert que posava les coses molt bé per als de Martínez amb un terç de partit disputat.El gol del migcampista blavós feia que la banqueta visitant hagués de moure fitxa per intentar arribar al descans amb una altra sensació, l’entrada de Nicobara donava més punch per banda esquerra als maonesos però Darío al lateral dret lluiser parava una i altra vegada les entrades del carriler visitant. A tres minuts per a la retirada a vestidors, Mora anotava el 2-1 i donava opcions de remuntada als de Noval per a la segona part.

Després del descans el partit es va convertir en un duel espectacular on es va veure a dos equips atrevits buscant el triomf amb desvergonyiment i que l’espectador gaudir amb nerviosisme. El CCE no va abaixar la guàrdia en defensa realitzant una gran trobada ia mesura que anaven passant els minuts es veia a una UD Mahón més estirada a conseqüència del resultat. Van gaudir d’un parell d’ocasions de perill però Manel, molt segur durant tot el partit les va aconseguir desbaratar. Els nostres estaven pendents d’aprofitar qualsevol desajust defensiu visitant per a la contra tancar la trobada i ho van aconseguir en el minut 88 quan Ricky després d’un contraatac posava el 3-1 definitiu i donava la victòria i l’average als de Martínez.

Fantàstica, importantíssima i gran victòria que fa ser més líder als nostres a falta de 5 jornades. El proper rival, el Penya Ciutadella “B”, també classificat a la part superior de la taula classificatòria i que exigirà als nostres el màxim perquè puguin treure 3 punts d’un camp difícil.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.