Crónica Alevines Menorca F-7 (LLIGA 1aREG. – ANY 2000): CCE Sant Lluis 3 – 4 CE Mercadal

imagen del partido

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Joan Sintes, Ixent Colomer, Benjamin Vicente, Carlos Pons, Victor Gomila y Gerard Figuerola.

También jugaron: Ricard Barber, Ricardo Carreras, Oliver Pons, Antonio Manuel y Leonardo Ramirez

CE Mercadal: Aaron Perez, Lluis Triay, Marc Triay, Oscar BartolomÉ, Daniel Cuadrillero, David Castrelo y Joan Rotger.

También jugaron: Daniel Marti, Francesc Riudavets, Ivan Luis y Miquel Carreras

Goles: 0-1 Francesc Riudavets (min 5), 1-1 Ricardo Carreras (min 17), 2-1 Oliver Pons (min 19), 2-2 Miquel Carreras (min 45), 2-3 Oscar BartolomÉ (min 48), 2-4 Oscar BartolomÉ (min 48) y 3-4 Gerard Figuerola (min 57)

Árbitro: Salvador Santos Plaza.

Derrota dolorosa la collida pel Aleví F-7 “A” davant un CE Mercadal que va ser molt millor durant gairebé tot el partit i en què els nois de Quevedo van realitzar un millorable partit.

Amb el xiulet inicial ambdós conjunts van sortir a per la meta contrària sense embuts sent els nostres superiors en aquest tram de la trobada. Una internada de Leo per banda a la qual no va arribar a rematar Carlos era la primera clara ocasió per als locals que havien aconseguit arribar amb molta facilitat a la meta visitant. A partir d’aquest moment el CCE va desaparèixer de la trobada i el CE Mercadal es va fer amo i senyor del matx. El primer gol del partit va ser per als visitants quan als 5 minuts Riudavets aprofitava una errada en defensa del quadre local.

En el segon quart semblava que la cosa canviava, 1-1 aconseguit per Oliver després d’una gran galopada des del seu propi camp que serviria per igualar el partit i tan sols 2 minuts després era Carles que anotava el segon per als seus donant la volta al marcador en un tres i no res. En aquest segon quart, si van ser superiors els de Quevedo i el va passar per vestuaris no els va caure gens bé.

A la represa, tornada als llorers en una trobada que es convertia en un puja i baixa de domini per a tots dos contendents. Va ser en aquest tercer quart quan es va veure a un equip visitant imparable aconseguint anotar tres gols gairebé consecutius per mediació de Miquel i Oscar, en dues ocasions, que donaven avantatge als de Rotger per a l’últim i definitiu quart.

El CCE es veia capaç d’aconseguir com a mínim l’empat i ho va intentar però sense fortuna. Només Gerard aconseguia retallar distàncies però poc més.

Derrota davant un rival de la seva Lliga que fa retrocedir lleument als nostres que esperen reshacirse d’aquest derrota la setmana que ve a Sant Bartomeu davant el CE Ferreries.