Son Moix celebra els campionats de futbol que s’enfrontaran a les seleccions autonòmiques de Balears, Cantabria, Madrid i Castella i Lleó

El edil de Deportes, Fernando Gilet, presentó en rueda de prensa los campeonatos de fútbol de selecciones autonómicas Sub 18 y Sub 16.

Els propers dies 16 i 17 de març, el camp de futbol de Son Moix acollirà la segona fase del «X Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Sub-18» i el «III Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Sub 16, futbol masculí «, campionats en què competiran les seleccions autonòmiques de Balears, Cantabria, Castella i Lleó i Madrid i on juvenils i cadets optaran a disputar la final de seleccions.

A la presentació d’aquests campionats de futbol juvenil i cadet que es va celebrar a la seu de l’IME, va assistir el tinent de batle de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma i president de l’IME, Fernando Gilet que va estar acompanyat pel president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, el director insular d’Esports del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, el gerent del Palma Arena, Andreu Villalonga, el president del Col·legi d’Àrbitres de les Illes Balears, Bartomeu Riera i els representants de les empresa col·labores com el responsable de Màrqueting de Coca-Cola, Gabriel Mulet, el representant de l’empresa «Reciclatges Pérez» i el propietari del restaurant Ca’n Pedro, Carlos Esteban. Durant la roda de premsa també van estar presents alguns jugadors de la selecció balear de juvenils i cadets.

El tinent de batle d’Esports, Fernando Gilet, es va congratular de que Palma torni a acollir un campionat nacional esportiu recalcant que ha instat a tots els president de les federacions esportives a tenir en consideració que «Palma sempre està en disposició d’albergar totes les competicions esportives que se’ls ofereixin ja que aquestes no només generen un afegit turístic extraordinari sinó que converteixen aquesta ciutat en un referent esportiu de primer ordre «. Fernando Gilet va fer especial èmfasi en agrair la implicació directa de les empreses privades en aquests actes esportius ja que «és absolutament necessari la directa col·laboració entre la iniciativa pública i privada a l’hora de celebrar campionats esportius a Palma».

El president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, per la seva banda, va recordar la importància de celebrar a Palma fases finals d’aquest tipus recalcant que «des de la federació recolzem totalment aquestes iniciatives ja que d’aquests campionats solen sortir els jugadors que en pocs anys militaran en la primera divisió de futbol «.

Finalment, el jugador juvenil de Balears, Marc Orell ha destacat que jugar a Palma és una magnífica oportunitat que tenen els jugadors «de manera que farem tot el possible per donar-vos una alegria a vosaltres i a nosaltres».

AJ Palma

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.