Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 1 Ferriolense

Campos: Antonio Mas, Antonio Vidal, Francisco J Cano, Alejandro Santaeufemia, Jose M Sanchez, Pablo Pascual, Juan A Riera, Javier L Lirola, Jaime Vidal, Guillem P Nigorra y Matias M Aguirre.

Sustituciones: Daniel Rado por Matias M Aguirre (min.53), Marcos Martinez por Guillem P Nigorra (min.75) y Antonio Nadal por Alejandro Santaeufemia (min.77)

Ferriolense: Francisco Lozano, Federico M Campanella, Marcos M Soler, Alberto Cano, Javier Devesa, Yassin Hayoun, Antonio Peset, Juan M Hernandez, Francisco Arbos, Nicolas Garcia y Alejandro Pons.

Sustituciones: Jose A Garcia por Antonio Peset (min.70) y Francisco Torrens por Nicolas Garcia (min.80)

Goles: 1-0 Pablo Pascual (min 34), 1-1 Francisco Arbos (min 39) y 2-1 Daniel Rado (min 89)

Árbitro: Matías Puigserver Trobat.

Tarjetas: Francisco J Cano (amarilla, min 55), Daniel Rado (amarilla, min 67), Pablo Pascual (amarilla, min 81) y Juan A Riera (amarilla, min 89) para el Campos. Javier Devesa (amarilla, min 48), Francisco Arbos (amarilla, min 81) y Alberto Cano (amarilla, min 86) para el Ferriolense.

VICTÒRIA TREBALLADA DEL CAMPOS

Segona victòria consecutiva del Campos i que a més serveix per rompre la ratxa negativa dins el municipal de Campos.

Partit molt disputat, molt travat amb total entrega per part dels dos equips. L’equip local per intentar enxufar-se una altra vegada a les posicions capdavanteres i l’equip de Son Ferriol per intentar fugir dels llocs que ocupa en aquests moments.

El partit ha començat igualat, jugat de tu a tu i l’equip que ha tengut la primera ocasió ha estat el Ferriolense, mitjançant el seu davanter centre que ha superat al porter local amb una vaselina però el seu tir ha pegat al pal, i després en el rebuig ha comés falta al defensa local Àlex i l’àrbitre ha anulat el gol aconseguit.

El Campos s’ha estirat després d’aquest ensurt i Nigorra aprofitant una errada de la defensa visitant ha estat a punt de batre al porter ferrioler que es trobava descol·locat però el seu tir ha passat per damunt el travesser. L’equip campaner ha seguit insistint i després d’una bona combinació de tota la davantera ha estat Pablo amb un remat de cap qui ha avançat al Campos. Pareixia que s’arribaria amb aquest resultat al descans però el Ferriolense, en la darrera jugada ha marcat l’empat a un, obra de Xisco Barbós.

A la segona part, el Campos ha sortit a pels tres punts amb força, però no ha estat fins en el minut 90, quan Dani Rado ha aprofitat una gran jugada del gran capità, Jaume Vidal, que l’ha assistit i ficant la punta ha batut pel primer pal al porter visitant i que ha permés sumar els tres punts al CE Campos i apropar-se una mica més a les posicions que donen peu a jugar la lligueta.

El proper partit l’equip campaner es desplaça a l’illa d’Eivissa per jugar contra el Sant Rafel.