Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 0 UD Mahon

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Miguel A Sintes, Carlos Donato, Cristian Babadac, Alvaro Rotger, Bernardino Andres, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Fernando Casado, Alex Medir y Raimon Dordalmercadal.

Sustituciones: Oscar Sintes por Carlos Donato (min.16), Jose Manuel por Fernando Casado (min.46), Noe Fernandez por Bernardino Andres (min.46), Carlos Segui por Miguel A Sintes (min.63) y Fernando Gomez por Raimon Dordalmercadal (min.89)

UD Mahon: Joan Sintes, Francisco Carmona, David Lopez, Salvador Roman, Gabriel Pons, Alejandro Ballesteros, Joni Marcelo, Francesc Josep, Jose Antonio, Miguel Angel y Marc Villalonga.

Sustituciones: Iñaki Cerezo por Salvador Roman (min.57), Aram Alzina por Joan Sintes (min.69) y Rafael Hita por Alejandro Ballesteros (min.77)

Goles: 1-0 Isaias Pons (min 74) y 2-0 Cristobal Galvez (min 89)

Árbitro: José Albiol Payeras. asistido por Antonio Perez Gonzalez y Iván Bermudez González.

Tarjetas: Alex Medir (roja, min 70), Jose Manuel (amarilla, min 75), Alvaro Rotger (amarilla, min 78) y Alvaro Rotger (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis. Joni Marcelo (amarilla, min 15), Salvador Roman (amarilla, min 44), Juan Quintana (amarilla, min 60), Valeriano Fiol (amarilla, min 62), Francisco Carmona (amarilla, min 62), David Lopez (amarilla, min 62), Alejandro Ballesteros (amarilla, min 70), Francesc Josep (roja, min 71) y Miguel Angel (roja, min 71) para el UD Mahon.

Victòria treballada i amb ofici del CCE d’Alfons Rico davant una UD Mahón que va visitar Ses Canaletes amb un equip molt diferent al de la Copa i ple de joventut que no va posar les coses fàcils als nostres. Els de Rico volien deixar enrere la voluminosa derrota de la setmana anterior i donar un pas endavant per aconseguir tres importants punts per tancar la primera volta de la competició.

Els blaus van començar la trobada amb moltes novetats en el seu onze inicial de Migue i Fernando que debutaven com a titulars. Amb molta intensitat van passar els primers minuts del partit on el centre del camp dels maonesos es feia amb el ritme de la trobada amb De Oliveira i Ballesteros portant la batuta del partit. Els locals per la seva banda presentaven batalla al mig del camp. Isaías, Dino i Medir no volien ser menys que els seus oponents i els intentaven vèncer físicament. La primera part no va tenir molt a destacar, joc embolicat, poca arribada a les àrees i molt joc detingut per lo físic del matx. Només un xut del visitant Gaby feia intervenir a Santi que al final de la trobada es convertiria en protagonista.

A la segona part, el tècnic local va introduir un parell de canvis que van donar molta més arribada als seus. Noè i Manu van aparèixer al verd lluiser en detriment de Dino i Fernando, i van donar un altre aire als seus. Un parell de centrades a l’àrea visitant feien intervenir Marc, i un gran centre de Raimon per banda esquerra que desaprofitaven els locals es convertia en la millor jugada del partit fins el moment.

Medir va ser expulsat per dirigir a l’assistent i semblava que els visitants prendrien avantatge del que va passar però només quatre minuts després es va produir la jugada polèmica del partit. Internada del local Cristóbal en l’àrea que va ser derrivat pel porter Marc, el col · legiat no va decretar pena màxima, el jugador local es va aixecar de nou i va ser derrivat de nou pel visitant Xiscu i aquest cop sí el col · legiat va assenyalar el punt de penal. Els visitants van protestar molt l’acció, per possibles mans del jugador local i Isaías s’encarregava de posar el 1-0 des dels onze metres. En la següent jugada, el central maonès Xiscu cometia falta sobre Noè i era expulsat per l’acció i el seu company Miquel per protestar. La trobada havia canviat, d’estar els nostres en inferioritat numèrica es va passar a que els maonesos disposaven d’aquesta desavantatge ia més amb el marcador en contra.

Les coses estaven de cara per als de Rico i la victòria semblava més a prop.

Gaby procedia al llançament per buscar la igualada però Santi li endevinava la intenció i evitava l’empat. Alegria a la parròquia lluisera a tres minuts del final i del que va poder ser el 1-1 es va passar dos minuts després al 2-0 definitiu. Contra local molt ben portada per Fer, que per necessitats de l’equip va haver de substituir al seu company Raimon, i excel · lent finalització de Cristòbal des de 25 metres que amb un xut intencionat per sobre del porter maonès posava la sentència i donava tres punts d’or als nostres.

Final de la trobada, final de primera volta i tres punts que permeten als nostres enfilar-se a la vuitena posició empatat a punts amb el CD Menorca i al CE Alaior que el superen però amb els mateixos punts que els de Rico.