Crónica Juveniles Menorca-lliga: CCE Sant Lluis 4 – 0 UE Sami

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Miguel Gomila, Dario Victory, Jordi Pons, Miguel Martinez, Albert Linares, Liam Anthony, Hector De La Viuda Borras, Raul Vicente, Hemerson Suarez y Pablo Aguado.

Sustituciones: Ricardo William por Hector De La Viuda Borras (min.53), Benito Goñalons por Miguel Gomila (min.60), Alfredo Raul por Joan Manuel (min.61) y Zouhir Essounani por Liam Anthony (min.70)

UE Sami: Andreu Anglada, Jaume Pere, David Sanchez, Pere Carretero, Ruben Cordero, Joan Benejam, Juan Oscar, Francesc Fullana, Jonathan Gerardo, Jose L Barber y Kevin Ruz.

Sustituciones: Marc Rebora por Pere Carretero (min.11), Adan Crujera por Jose L Barber (min.64) y Juan Antonio por Juan Oscar (min.64)

Goles: 1-0 Raul Vicente (min 42), 2-0 Jordi Pons (min 44), 3-0 Ricardo William (min 73) y 4-0 Ricardo William (min 88)

Árbitro: Francisco Pelaez Jimenez.

Tarjetas: Hector De La Viuda Borras (amarilla, min 29), Miguel Gomila (amarilla, min 42), Miguel Martinez (amarilla, min 73) y Miguel Martinez (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Jaume Pere (amarilla, min 77), Francesc Fullana (amarilla, min 79) y Adan Crujera (amarilla, min 90) para el UE Sami.

Segona jornada de la decisiva segona volta de la competició de lliga i nova victòria per als de Vicente Martínez que els fa seguir amb opcions pel campionat i que amb els resultats dels seus oponents en la jornada, els dóna el liderat provisional a la categoria. El liderat no fa més que donar forces als nostres que poc a poc van recuperant efectius en un moment important de la competició.La victòria collida no va perillar en cap moment per l’excel · lent trobada dels blavosos que van passar per sobre en resultat, joc i ocasions davant un UE Sami molt voluntariós però que no va ser suficient per prestar batalla a un CCE que va enllaçar durant tot el partit jugades combinatives que els feia arribar a la meta d’Andreu de manera contínua i amb perill.

Héctor va disposar de la primera ocasió del matx als 8 minuts però no va aconseguir batre la meta ciutadellenca.Passaven els minuts amb el control del partit i la possessió àmpliament favorable als locals. Hemerson era un punyal en banda dreta i el lateral Miky s’associava amb el seu company Liam donant-li contínuament opcions de passada amb els seus desdoblaments continus. Al centre del camp, Albert i Miguel Martínez dirigien als seus i un molt intel · ligent Raúl entre línies donava uns últims passis molt perillosos que posaven en escac a la defensa visitant.

Però el gol que obrís la llauna no arribava i es va haver d’esperar fins al minut 42 per perforar per primera vegada la meta d’Andreu. Servei de córner botat per Migue Martínez i Jordi elevant-se per sobre de tots, rematava de cap a la xarxa de manera espectacular posant per davant al CCE.

Després del pas per vestuaris, els locals seguien arribant amb perill i els visitants per la seva part no trobaven la manera de causar perill a la meta d’un Manel que es convertia en privilegiat espectador de la trobada. La superioritat era tal que els nostres es començaven a impacientar per no aconseguir posar terra pel mig, però Raúl ho aconseguia i donava tranquil · litat als seus companys. Amb l’entrada de Ricky per Héctor, el tècnic local donava més velocitat a l’atac local, i encertava amb el canvi. En els minuts 73 i 88 el ràpid i potent Ricky donava la raó al seu tècnic posant el 3-0 i 4-0 i atorgava tres punts i el liderat al CCE que visitarà la setmana que ve a la seva autèntica bèstia negra fins al moment, el Dosa CF “B”, que ha de passar de ser aquesta bèstia negra a ser una víctima més dels Martínez.