Crónica Infantiles Menorca 2ª Fase (Liga 2ª Reg- Any1999): CCE Sant Lluis 3 – 1 Penya Ciutadella Esportiva

jugada del partido
Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Jordi Gomila, Iker Jimenez, Sergi Olives, Ismael Ruiz, Raul Previ, Alex Gonzalez, Joan Pons, DamiÀ Vinent, Xavier Venturini, Mateu De La Viuda Borras y Francisco Javier.

Sustituciones: Lluis Camarena por Mateu De La Viuda Borras (min.40), Aitor Camps por Jordi Gomila (min.40), Lev Santiago por Francisco Javier (min.40), Joaquin Guarino por Joan Pons (min.60) y Jack George por Xavier Venturini (min.60)

Penya Ciutadella Esportiva: Ethan Llufriu, Marc Roman, Miquel Marques, Marc Portella, Jose Bravo, David Santiago, Alejandro MarquÉs, Juan Camilo, Albert Muñoz, Xavier Triay y Jefferson Amable.

Sustituciones: Gian Luca por Jefferson Amable (min.35), Ruben Massanet por Marc Portella (min.35) y Samuel Ametller De Las Heras por Ethan Llufriu (min.35)

Goles: 1-0 Alex Gonzalez (min 20), 2-0 Francisco Javier (min 40), 2-1 Gian Luca (min 55) y 3-1 Lev Santiago (min 60)

Árbitro: Luis Grande Mercadal.

Tarjetas:Ismael Ruiz (amarilla, min 50) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Lliurament, ímpetu i un treball setmanal molt productiu va fer que el partit disputat pels infantils de Luis Parra es convertís en una d’aquelles trobades on l’espectador no gaudeix pel joc però si ho fa veient a 22 jugadors donant-ho tot sobre el rectangle de joc . Els locals, que es presentaven a la trobada amb infinitat de baixes, venien de caure derrotats la setmana anterior davant del CD Menorca i volien rescabalar-sa d’aquest dur partit amb una victòria davant un Penya Ciutadella Esportiva que no hi va posar fàcil en cap moment.

En una primera part disputada on tots dos equips volien avançar-se al marcador tan sols un xut llunyà d’Alex ho aconseguia i posava als seus per davant als 20 minuts de trobada. El gol va obligar els visitants a fer un sobreesforç per aconseguir treure alguna cosa positiva de Ses Canaletes però la feina de tots els nostres, especialment de l’Isma Ruiz i Alex, ho van evitar.

Al descans s’arribava amb un mínim avantatge per als blaus i conscients tots dos equips que quedava molt partido.Tras la represa i les oportunes substitucions en banda i banda les forces seguien igualades, un CCE buscant la porteria ciutadellenca i un Penya buscant sense por la porteria lluisera . Era un partit de lliurament i pocs gols, però en aquestes van aparèixer dos protagonistes locals, Jack en una jugada per banda va aconseguir treure un centre que el seu company Fran aconseguia rematar posant el 2-0 als cinc minuts de la represa ia priori posava molta terra de per mitjà entre ambdues escuadras. Els visitants no havien dit l’última paraula i en el 55 Rodríguez aconseguia escurçar distàncies per als visitants i donar encara una mica més d’emoció a la trobada.

Les espases seguien se de res i tots dos entrenadors donaven indicacions per aconseguir que els seus pupils donessin una mica més d’ells mateixos i d’aquesta manera endur-se els valuosos tres punts. A deu minuts del final tot es va tancar de bona manera per als de Luis Parra, quan Santiago anotava el definitiu 3-1 i aconseguia que la victòria no marxés a terres de ponent.

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.