Santanyí: Linares (c), Tomeu, Simón, Camacho, Mario, Lucho, Cristian, Picó, Xino, Nacho, Óscar Torres

Substitucions: Migue Reynés per Xino (min. 60) Kiko per Óscar Torres (min. 65) Barceló per Nacho (min. 78)

Felanitx: Josemi, Mateu, Toñito, Cladera, Joan, Roca, Pedro Amer (c), Toni Muñoz, Dani, Morete, Cris

Substitucions: Josep per Pedro Amer (min. 40) Alique per Toni Muñoz (min. 88)

Gols: 1 – 0 Xino (min. 10) 1 – 1 Toni Muñoz (min. 63) 2 – 1 Kiko (min.77) 3 – 1 Kiko (min. 85) 4 – 1 Cristian (min. 90)

Árbitre: Salvador Fornés. És un torero. Està per sobre del bé i del mal, i juga a veure si pot fer s’animalada més grossa. A la primera part en una jugada que podia haver costat l’expulsió del porter del Santanyí Linares, va treure groga al davanter visitant, i a la segona part, en unes mans totalment involuntaries, va expulsar al jugador del Santanyí Mario, per doble targeta groga. A més, la nefasta actuació dels seus assistents a les bandes, no el va ajudar gens.

Targetes: groga a Dani del Felanitx, i per partida doble i vermella a Mario del Santanyí i a Cris del Felanitx.