At Baleares, CD Manacor y Mallorca B juegan un triangular por Unicef

Presentación del Triangular a beneficio de Unicef

Els tres equips de Balears de Segona B participen en un Torneig Triangular a l’Estadi Balear seguint una iniciativa del Comitè de Balears d’UNICEF. Els organitzadors, a més d’Unicef, han estat la directiva de l’Atlètic Balears i la FFIB. L’objectiu és recaptar fons per ajudar a Unicef a lluitar contra la desnutrició infantil. A la seu de la Federació, la presidenta d’Unicef Balears, Maria Antònia Caimari, se va fer la presentació, amb assistència de Nanu Soler (RCD Mallorca), Gustavo Siviero (Atl. Balears) i Jaume Mut (CD. Manacor), que varen manifestar que per ells era un honor participar en aquesta iniciativa solidaria. També hi eren Paco Galmés (RCD Mallorca), Joan Caldentey (CD Manacor).

La trobada futbolística, denominada “AMICS X UNICEF”, començarà a les 9:30 del dijous 1 de Març, amb un triangular entre els equips de la categoria Cadet dels tres clubs. Després, a partir de les 11:30, CD Manacor, Atl. Balears i Mallorca B faran el seu Torneig Triangular.

Les entrades a l’Estadi Balear, en benefici d’Unicef, costaran 1 € als menors de 14 anys, i 3 € als adults.

La presidenta d’UNICEF Comitè de Balears, va recordar la importància d’ajudar al tercer món, on prop de 200 milions de nins menors de 5 anys pateixen desnutrició crònica. Molts d’ells amb un euro de medicaments podrien sobreviure, per això demana la col·laboració dels aficionats perquè vagin a l’Estadi Balear, per veure bon futbol i per ajudar als infants africans.

Horaris dels partits:

CADETS: (partits de 30 minuts)

09:30: RCD. MALLORCA – ATL. BALEARS

10:00: CD. MANACOR – RCD. MALLORCA

10:30: ATL. BALEARS – CD. MANACOR

2ª DIVISIÓ B: (partits de 45 minuts)

11:30: CD. MANACOR – RCD. MALLORCA

12:30: RCD. MALLORCA – ATL. BALEARS

13:00: ATL. BALEARS – CD. MANACOR

FFIB

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.