Crónica Juveniles Menorca: Ferreries B 0-4 CCE Sant Lluis

Jugada del partido

CE FERRERIES: Mascaró, Janer (Haro 46 ‘), Flores, Marquès, Coll, Rius, Piris, Barber (Porras 61′), Pons (Pau 57 ‘), Abad i Ruiz.

CCE SANT LLUÍS: Manel (Alfredo 46 ‘), Txemi (Miki Gomila 46′), Darío, Jordi, Pablo, Miquel Martínez, Liam, Nacho (Ricky 62 ‘), Hemerson, Raúl i Héctor (Benito 78′).

GOLEJADORS: 0-1 Min 34 Pablo, 0-2 Min 55 Hemerson, 0-3 Min 69 Ricky, 0-4 Min 86 Darío.

ÀRBITRE: Joan Caules Pascual.

Gran partit, gran resultat i gran jornada per al juvenil de Vicente Martínez. Gran partit per la superioritat i personalitat de l’equip, gran resultat perquè una victòria lluny de casa mai és fàcil i gran jornada pels resultats dels rivals que fan que la lliga segueixi molt igualada, tònica que sembla que continuarà fins a les últimes jornades.

Els nostres es presentaven a Sant Bartomeu amb dues bones notícies, la tornada a la convocatòria i disputant minuts de Miky Gomila i Benito Goñalons després d’un temps apartats del grup per lesions de llarga durada.

En els primers minuts, els visitants van portar el pes del partit en tot moment, trobant davant un rival que es tancava enrere per buscar els contraatacs i així tenir alguna esperança de victòria. Els nois de Martínez conscients de la seva condició d’equip fort de la lliga, tenien paciència amb la pilota als peus i intentaven buscar els pocs espais que els deixava el seu rival per aconseguir acostar-se a la meta local. El tècnic lluiser havia advertit durant la setmana de que la paciència els portaria al triomf i que un cop obrissin la llauna la trobada canviaria. I així va ser, fins al minut 34 amb el gol de Pablo el partit es va convertir en un monòleg per part visitant, triangulant i buscant l’associació de la seva gent ofensiva però prestant sempre molta atenció a la rereguarda per evitar qualsevol possible acostament dels blaugranes.En el minut 34 i després d’un córner botat per Miguel Martínez, Pablo avançava als nostres i posava el 0-1 en el lluminós. Al descans es va arribar amb aquesta lleugera avantatge que era suficient però que feia que els nostres haguessin de seguir en tensió per evitar qualsevol possible disgust causat per l’equip de Marc Rodríguez.

Després del pas pels vestidors, el CCE va seguir buscant amb insistència la porteria contrària amb cert perill però sense aconseguir sentenciar el partit en cap dels trets dels que va disposar. Hemerson aconseguia batre el porter local, després d’una paret amb Raúl als 55 minuts i Ricky sentenciava la trobada al minut 69, després d’un altre passada en profunditat de Raúl en la qual velocitat i bona finalització del davanter lluiser Ricky feia la resta.

El que s’ha dit, fantàstic trobada, fantàstic resultat i fantàstica jornada per a un equip que inicia la segona volta de la mateixa manera que la va acabar, amb victòria.