Crónica Juveniles Menorca-lliga: CCE Sant Lluis 4 – 2 CE Mercadal

CCE Sant Lluis: Marc Mercadal, Dario Victory, Pablo Aguado, Jordi Pons, Miguel Martinez, Albert Linares, Hemerson Suarez, Hector De La Viuda Borras, Raul Vicente, Liam Anthony y Alfredo Raul.

Sustituciones: Ricardo William por Raul Vicente (min.54), Angel Cruz por Liam Anthony (min.59) y David Mir por Marc Mercadal (min.64)

CE Mercadal: Pau Sintes, Pau Sintes, Josep Cardona, Gabriel Mercadal, Carl Moritz, Juan Luis, Lucas Enrique, Antonio Piris, Albert Gonzalez, Victor Gomila y Daniel Llopis.

Sustituciones: Adria Perez por Carl Moritz (min.46), Isaac Tuduri por Lucas Enrique (min.78) y Juan Carlos Abel Vallejos Hidalgo por Albert Gonzalez (min.80)

Goles: 1-0 Hector De La Viuda Borras (min 2), 2-0 Hemerson Suarez (min 29), 2-1 Josep Cardona (min 46), 2-2 Josep Cardona (min 65), 3-2 Angel Cruz (min 68) y 4-2 Ricardo William (min 71)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Albert Linares (amarilla, min 7), Raul Vicente (amarilla, min 34), Liam Anthony (amarilla, min 38), Hector De La Viuda Borras (amarilla, min 70) y Albert Linares (roja, min 89) para el CCE Sant Lluis. Juan Luis (amarilla, min 72), Juan Luis (amarilla, min 84), Gabriel Mercadal (amarilla, min 87), Josep Cardona (amarilla, min 89) y Gabriel Mercadal (roja, min 89) para el CE Mercadal.

Victòria soferta i important la collida per l’equip Juvenil, en la trobada ajornaada al seu dia per la neu, i que després de la derrota de la setmana anterior a l’Estadi Maonès, feia que fos de vital importància per als nostres si volien seguir enganxats al tren de cap. Els de Vicente Martínez porten demostrant que els partits en què es juguen alguna cosa saben afrontar-los amb garanties i amb la tensió necessària per endur-se la victòria sempre que ho necessiten.

Arrencava la trobada de la millor manera per als blaus, golàs d’Héctor als 2 minuts i tranquil · litat a la parròquia lluisera. Al contrari que la setmana anterior, els nostres eren els que sortien endollats i els visitants els que sortien relaxats. Fruit d’això, les ocasions anaven caient pel costat blavós, Hemerson i Raúl portaven el perill amb les seves galopades davant una avançada defensa visitant que afavoria els interessos locals. Raúl triava sempre la millor opció per l’última passada, i Héctor en punta corria com un valent per finalitzar les jugades amb seriós perill per a la meta defensada per Pau. Als 29 minuts, servei de cantonada a favor dels locals, rematada de Jordi que aconsegueix desbaratar el porter Pau però Hemerson molt atent posava terra pel mig amb el 2-0.

Després del descans, va passar el mateix que en l’inici la trobada, però al revés. Primer minut de la represa, i Cardona s’acostava als visitants en el marcador només començar. El gol, va espantar als de Martínez que es veien de nou pressionats per la necessitat de la victòria i amb les pors de jornades anteriors, en els que portaven el pes del partit però els seus rivals aconseguien massa ocasions o tants.Minut 65, i de nou Cardona perforava la meta local i plantejava una nova trobada. La banqueta local ja s’havia mogut, amb l’entrada de Ricky per Raúl i Ángel per Liam. Tres minuts després de l’empat, era Àngel que prenia la millor decisió davant la meta de Pau i amb un xut creuat i ajustat a la base del pal posava de nou als de Martínez per davant en el marcador i feia respirar als seus.

Quedava un món per davant i res estava decidit. Els nostres volien la sentència i la trobaven en el minut 71 quan Ricky després d’una passada en profunditat d’Albert superava en velocitat a la defensa blanca i vermella per superar tot el que se li va posar per davant per anotar el quart i definitiu tant que tancava la trobada amb una soferta victòria per als nostres.

Final de la trobada, final de la primera volta i ara arriba al fase decisiva de la competició. Queden nou jornades per davant per decidir el campió de Lliga 2011-2012, molts candidats hi ha per a això, però només el més regular aconseguirà portar a les seves vitrines el títol de Lliga.