Crónica Juveniles Menorca-lliga: CD Menorca «B» 2 – 1 CCE Sant Lluis

CD Menorca «B»: Pedro Carreras, Andreu Ameller, Alex Vidal, Jose Francisco, Joan Lluis, Alex Lozano, Luis Del, Marc Fuste, Ivan Rumbo, Ivan Guzman y Sergio Lupon.

Sustituciones: Pau Pons por Ivan Rumbo (min.67), Rafael Blanco por Alex Lozano (min.76), Alejandro Carrasco por Marc Fuste (min.82) y Gonzalo Elian por Jose Francisco (min.84)

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Diego Daniel, Dario Victory, Jordi Pons, Miguel Martinez, Albert Linares, Jose Ignacio, Ricardo William, Liam Anthony, Hector De La Viuda Borras y Pablo Aguado.

Sustituciones: Hemerson Suarez por Liam Anthony (min.45), Raul Vicente por Diego Daniel (min.76), Angel Cruz por Albert Linares (min.80) y Marc Mercadal por Dario Victory (min.87)

Goles: 1-0 Sergio Lupon (min 8), 2-0 Luis Del (min 12) y 2-1 Hector De La Viuda Borras (min 89)

Árbitro: Francisco Navarrete Quesada.

Tarjetas: Jordi Pons (amarilla, min 50), Jose Ignacio (amarilla, min 67) y Miguel Martinez (amarilla, min 69) para el CCE Sant Lluis.

Derrota per la mínima dels nois de Vicente Martínez en la seva visita a l’Estadi Maonès en el matí de diumenge en una trobada marcada per l’encert local en els primers minuts en què els de Josep Escaño van saber materialitzar uns primers minuts de defalliment lluiser. Es presentaven els nostres amb bones sensacions i recuperant a gran part dels jugadors lesionats. L’horari del partit, 11.00 H., no va caure bé als nostres que segons es va veure en els primers minuts semblava que els llençols se’ls havien quedat enganxades al cos.

Primer Lupón, als 8 minuts, i després Del Amo, als 12, posaven terra pel mig i decantaven la balança cap al costat blaugrana. Els dos gols locals van fer de despertats als visitants que a partir del minut 15 van començar a disputar el partit.El control de la trobada es tornava de color visitant i les arrencades de Ricky i Héctor portaven perill a la porteria de Pere però sense aconseguir concretar cap de les ocasions que van disposar. Els locals per la seva banda jugaven la basa del contraatac influenciats pel resultat a favor que portaven. Albert i Liam donaven sentit al joc blavós i Miguel Martínez posava equilibri a l’equip.

Un parell d’acostaments amb molt perill als 30 i 41 minuts posaven la por al cos als de Escaño que van arribar al descans amb la seva meta a zero però amb la sensació que la trobada no havia finalitzat.

Després del descans i amb el canvi de Hemerson per Liam, els nostres trobaven més profunditat per les dues bandes i amb això feien que la línia defensiva local es fos cada vegada més a prop de la seva meta. Un xut de Ricky que ha sortit fora per poc i un possible penal sobre el mateix, que no considero el col · legiat Navarrete, donaven esperances als de Martínez. Però a mesura que anaven passant els minuts i veient que el temps s’acabava els nostres van optar, per la de vegades efectiva, heroica sense l’èxit desitjat. No va ser fins als 89 minuts quan van aconseguir el gol que havien estat buscant, però ja era tard, al minut 90 va arribar i la trobada es va diluir en el descompte.

Toca ser positius i veure les coses de color blanc, es troben a 6 punts del líder UD Mahón però amb un partit menys, el que han de disputar el dissabte davant el CE Mercadal, ajornat al seu dia per la neu. Encontre de vital importància si volen seguir enganxats al tren de cap.