Comunicat de Premsa Federació de Penyes Mallorquinistes

Comunicat

Donats els esdeveniments succeïts aquests darrers dies, des de la Federació de Penyes volem manifestar:
1. No entenem de cap manera les darreres activitats dutes a terme al nostre punt “Val la Penya”, del que ens va apartar el President D. Jaume Cladera el passat mes d’Octubre i que actualment mal gestiona l’Àrea Social del club. Orientat inicialment per fomentar el mallorquinisme amb activitats de caire social, cultural i esportiu, observam els darrers mesos com s’han reduït a actuacions musicals i de Dj’s.

2. Manifestar la nostra indignació davant les actuacions previstes per l’Àrea Social el proper dissabte 5 de febrer, que pareixen fomentar més l’assistència d’aficionats de l’equip contrari que de la nostra pròpia afició. Demanam que no es duguin a terme.

3. L’aficionat mallorquinista sempre desitja l’èxit absolut del seu equip, i volem manifestar la nostra incredulitat davant les desafortunades declaracions efectuades ahir per D. Llorenç Serra Ferrer, màxim accionista del nostre club i, en boca del Sr. Coca, l’únic mallorquinista de veritat al Consell d’Administració.

4. Ens reafirmam punt per punt amb la nostra postura, manifestada a la roda de premsa celebrada a l’Hotel Valparaíso el passat 20-10-2011.

5. Pel be del nostre club, la seva afició, la seva imatge i els seus casi 100 anys d’història, demanam a l’actual propietat del club: respecte, dignitat, transparència i honestedat.

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.