Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. F): Petra 3 – 1 Algaida

Victoria del Petra ante el Algaida
Alineaciones:

Petra: Matteu Salom, Miquel Torrens, Sebastian Mihai, Aldrin Mauricio, Joan Alomar, Miquel Bauza, Noel Sanso, Jaume Genovart, Antoni Riera, Matias Ezequiel y Miguel Alzamora.

Sustituciones: Miquel Riera por Matteu Salom (min.39), Frnacesc Vicens por Matias Ezequiel (min.41), Guillem Castello por Aldrin Mauricio (min.47) y Jaume Manzanares por Antoni Riera (min.55)

Algaida: Jaume Verger, Marc Alberti, Josep Salas, Guillem Puigserver, Macia Amengual, Joan Juan, Tomeu Muñoz, Luis Herrero, Miquel Pons, Oscar Garcia y Ruben Fernandez.

Sustituciones: Eloy Gabriel por Guillem Puigserver (min.35), Jaume Oliver por Josep Salas (min.45) y Daniel Sanchez por Macia Amengual (min.48)

Goles: 1-0 Jaume Genovart (min 14), 1-1 Tomeu Muñoz (min 27), 2-1 Noel Sanso (min 35) y 3-1 Miquel Riera (min 51)

Árbitro: Juan Domínguez Mayol.

Comentario:

Gran partit el del Petra aquest diumenge. Be a totes les línies, bona defensa, fantàstics a la zona de construcció i efectius en definició final. Sols una jugada de mala sort del porter, Miquel Alzamora, va permetre als visitants anotar. Molt bé Alomar i Noel al mig camp i fabulós Jaume Genovart a davant, aconseguí el primer amb una pilotada col·locada des de la frontal de l’àrea grossa, traient les teranyines a l’escaire dret de la porteria de l’Algaida. A les acaballes de la primera part, la jugada desafortunada i els visitants es trobaren amb un empat que fins a aquells moments, probablement era merescut ja que contaren amb unes quantes ocasions que no entraren per ben poc. Començà la segona meitat i als 10 minuts entra al terreny de joc Miquel Riera, jugador que va resultar fonamental de cara al resultat final. Primer culminant una gran jugada del davanter i afusellant el porter contrari i després recollint una pilota per banda dreta i després de desfer-se del defensor, cedir a l’interior de l’àrea on Noel la controla i col·loca a baix, establint el definitiu 3 a 1.

JSB para Fútbol Balear

 Fotos Arnau Amengual Bonnin para fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.