Crónica INFANTILES MENORCA 2a FASE (LIGA 2aREG- ANY1999): CE Ferreries «B» 0 – 0 CCE Sant Lluis

imagen del partido
Alineaciones:

CE Ferreries «B»: Francesc Bosch, Pau Benejam, Juan Caballo, Daniel Pons, David Florit, Jesus Maria, Antonio Cantero, Pere Enrich, Oscar Roca, Isaac Alcaide y Sergio Alles.

Sustituciones: Alex Hidalgo por Isaac Alcaide (min.35)

CCE Sant Lluis: Aitor Camps, Alex Gonzalez, Adria Torres, Xavier Olives, Ismael Ruiz, Raul Previ, Joan Pons, DamiÀ Vinent, Xavier Venturini, Eric Victory y Francisco Javier.

Sustituciones: Mateu De La Viuda Borras por Francisco Javier (min.35), Andreu Figuerola por Joan Pons (min.41), Joaquin Guarino por Xavier Venturini (min.52), Sergi Olives por Eric Victory (min.60) y Lluis Camarena por Adria Torres (min.67)

Árbitro: José Caules Saurina.

Tarjetas: Adria Torres (amarilla, min 64) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Excel · lent trobada el vist en la matinal de dissabte a Ferreries entre l’equip local i el nostre equip infantil. Malgrat l’empat a zero el partit va estar molt disputat i entretingut per l’espectador. S’enfrontaven dos rivals que estan cridats a lluitar pels primers llocs del seu grup i que no va defraudar a ningú.

El CCE marcava el ritme del partit amb un joc de toc curt i mobilitat que donava els seus fruits en forma d’ocasions però que no trobava el gol com a premi. El quadre local per la seva part ho intentava a base de pilotes llargues i molta força física però els de Luis Parra aconseguien aturar les envestides a base d’ordre, entrega e intensitat durant els primers 35 minuts de partit.

A la segona part els blaugranes van estrènyer molt més que en el primer temps però els blaus amb una defensa imperial seguien mantenint la seva porta a zero però sense oblidar l’atac que seguia sent perillós. La trobada es movia sobre un fi filferro i qualsevol dels dos equips podia emportar-se la victòria. Els nostres a punt van estar d’aconseguir-ho en un mà a mà de Eric a falta de 10 minuts però el porter local Cantero ho evitava. Els locals també ho intentaven i gairebé ho van aconseguir en un parell de bones ocasions, però unes vegades la defensa blava i en altres el bon fer d’Aitor evitaven el gol blaugrana.

En definitiva, zero a zero al final del partit, satisfacció al vestidor lluiser pel gran partit i el punt aconseguit que pot ser important en el tram final de la competició.

CCE Sant LLuis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.