XV ANIVERSARI DE L’ESCOLA BALEAR DE L’ESQUENA

El 80% de la població a patit o està patint dolor d’esquena

El proper dia 27 de gener a les 19:00 es realitzarà una xerrada sobre “L’exercici físic i el dolor d’esquena: 15 anys d’EBE” al Centre del Diari de Mallorca amb la col·laboració de la Unitat de dolor de l’hospital Son Llàtzer i el Col·legi de Llicenciats d’Educació Física i Ciències d’Activitat Física i l’Esport, en la que es comunicarà que és l’Escola Balear de l’Esquena (EBE), el seu mètode de treball i la seva eficàcia, ja que son més de 2.500 persones que han passat per les nostres mans, i totes elles han seguit una valoració i avaluació en el seu progrés sobre la seva qualitat de vida, fet que ens permet demostrar la eficàcia del programa i la satisfacció dels usuaris.

Cal apuntar que el 80% de la població a patit o està patint dolor d’esquena i que les patologies mecàniques del raquis suposen per a les arques de la sanitat pública una gran despesa econòmica i és un dels principals motius de baixes laborals.
L’objectiu del nostre programa d’exercici és eliminar les disfuncions musculars dels pacients reduint el  seu dolor i millorant la seva qualitat de vida. Per fer-ho el més eficaç possible, S’Aigua Blava, amb col·laboració de la fundació Kovacs treballa de forma coordinada professionals de la medicina, fisioteràpia i de l’exercici físic.
Segons la nostre darrera enquesta de satisfacció del programa, el 73% manifesta haver complit les seves expectatives inicials, i el 98% recomanarien el programa a algun familiar, dades que demostren l’eficàcia del programa i la satisfacció dels usuaris.

PROGRAMA

19.OOh Presentación
19.05h Conferencia: “Ejercicio físico para el dolor de espalda”. Sr. Jaume Crespí Palmer (Especialista en ejercicio físico y salud. Responsable de la EBE)
19.25h Mesa redonda: Prevención y tratamiento de las patologías mecánicas del raquis. Presente y futuro”
Sra. Antonia Francia. Profesora de Educació física     y miembro de la junta directiva del Colegio de     Licenciados de Educación Física.
Sra. Marta Segarra. Enfermera de la unidad     del     dolor de Son Llatzer.
Sr. Pere Galiana. Fisioterapeuta.
Dr. Mario Gestoso. Director médico de la     Fundación Kovacs y la EBE.
19.50h Turno de preguntas

RD

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.